Mijn provider staat niet vermeld

Je provider is de provider via wie je je abonnement hebt afgesloten of die je facturen stuurt voor HBO Max. Zie onze lijst van HBO Max-providers.

Je provider staat niet vermeld
Neem contact met ons op als je de foutmelding 'Je provider staat niet vermeld' krijgt.

Hoe sluit je een HBO Max-abonnement af?

Hoe heb je je ingeschreven?

HBOMax.com of HBO Max-app

Open HBO Max en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Apple, Google Play of Samsung

Geabonneerd via een App Store?

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV
TV-, mobiele- of internetaanbieder

KPN laat je weten hoe je je kunt aanmelden bij een provider om je HBO Max-account te registreren. Als je eenmaal een HBO Max account hebt, meld je je aan met je HBO Max e-mail en wachtwoord.

Ga naar de pagina Kies je provider voor een lijst met ondersteunde TV- en mobiele providers. Als je provider niet in de lijst staat, ondersteunen ze HBO Max momenteel mogelijk niet.