Min leverantör är inte listad

Din leverantör är den du registrerade dig genom eller som fakturerar dig för HBO Max.

Hur får man HBO Max?

Hur registrerade du dig?

HBOMax.com eller HBO Max-appen

Öppna HBO Max och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

Apple, Google Play eller Samsung

Abonnerar du via en appbutik?

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Öppna HBO Max och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

TV- eller mobilleverantör

Om du abonnerar på HBO Max via en TV- eller mobilleverantör så kommer din leverantör att berätta hur du registrera dig och länkar ditt HBO Max-abonnemang till ett konto. När du har ett HBO Max-konto loggar du in med din e-postadress och lösenord för HBO Max.

Gå till sidan Välj din leverantör för en lista över TV- och mobilleverantörer som stöds. Om din leverantör inte är listad så kanske de inte stöder HBO Max ännu.