Сè за HBO Max

Започни

Што е HBO Max?

HBO Max е самостојна платформа за стриминг која обединува нови и култни серии и филмови од HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network и Max Originals. Со повеќе од 13000 часа иновативна забава, има по нешто за секого.

Што има на HBO Max?

За да видиш што има на HBO Max, преземи ја апликацијата HBO Max или оди на HBOMax.com. Не ти треба претплата за да видиш што е достапно на HBO Max. Бараш одредена серија или филм? Во HBO Max, избери ја иконата Пребарај (лупа) и внеси серија или филм.

Колку чини HBO Max?

HBO Max е достапен преку многу даватели на услуги. За информации околу цените, види HBOMax.com.

На кои уреди можам да гледам?

Може да гледаш HBO Max на телефони, таблети, компјутери и телевизори. Види ги нашите поддржани уреди.

Дали има реклами на HBO Max?

Не, на HBO Max нема реклами.

Како да се регистрирам?

HBO Max е достапен преку многу даватели на услуги, а и на HBOMax.com. Види Регистрирање за HBO Max?

HBO Max и HBO. Која е разликата?

Најголемата разлика помеѓу HBO Max и HBO е во она што може да го гледаш.

  • HBO Max  Гледај HBO и МНОГУ повеќе.
    Новата платформа за стриминг обединува нови и култни серии и филмови од HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network и Max Originals.
  • HBO (претходно наречен HBO GO и HBO Portugal).
    Гледај ги сите твои омилени серии на HBO, плус филмски хитови, специјални емисии и повеќе.

Ако веќе имаш HBO, види Имам HBO. Дали добивам HBO Max?

Што можам да правам?

Гледај серии кога се емитуваат на телевизија

Повеќето нови серии и филмови на HBO се достапни за гледање на HBO Max кога премиерно ќе се прикажат на HBO (телевизискиот канал).

За да дознаеш повеќе околу тоа што има на HBO Max, оди на HBOMax.com.

Гледај на повеќе уреди во исто време

Во повеќето случаи, членовите на твоето домаќинство може да се најават на HBO Max на различни уреди и да гледаат различни емисии во исто време.

Креирај повеќе профили

На твојата сметка може да има до 5 профили за децата и возрасните во твоето потесно семејство или домаќинство. Профилите ти помагаат да следиш што имаш гледано (Продолжи со гледање) и што сакаш да гледаш (Моја листа). За да дознаеш повеќе, види Додавање профили.

Најди серии и филмови за деца

HBO Max има голема збирка на детски емисии и филмови. За да видиш што имаме за деца, оди во Детски и семејни или отвори го менито Прелистај во HBO Max и избери Детски и семејни.

Може да креираш профили за секое од твоите деца, со родителски контроли што го ограничуваат она што може да се гледа и PIN за да го спречиш твоето дете да менува профили.

Гледај HBO Max додека патуваш

Може да гледаш HBO Max во одредени земји во Европа, Латинска Америка и на Карибите. За повеќе информации, види Гледај HBO Max додека патуваш.

Исто така може да преземаш серии и филмови за да ги гледаш каде и да одиш.