За што ви е потребна помош?
Решавање проблеми и поправки
Теми
Начини да нè контактирате
Е-пошта
Испратете ни прашање и ние ќе ви одговориме по е-пошта
Е-пошта за поддршка на корисници
close
Е-пошта за поддршка на корисници
Испратете ни е-пошта
Испратете ни ваши коментари или прашања користејќи го формуларот подолу. Проверете дали сте ја додале korisnickasluzba@hbomax.com нашата адреса во вашите контакти за е-пошта за да го добиете нашиот одговор.
Неважечка reCaptcha.
Со поднесување на ова, се согласувате со Правилата на користење и Политиката за приватност на HBO.
Испраќање пораки
Испратете ни порака во секое време
пон. - пет.: 09:00 - 17:45
Телефон
Јавете ни се
пон. - пет.: 10:00 - 23:00
саб. - нед.: 12:00 - 18:00
Зборувајте со HBO Max поддршка
close
Повикајте нè на:
Повикајте нè
close
Жалиме, во моментов сме недостапни. Сè уште може да стапите во контакт преку е-пошта или повторно да нè побарате во текот на нашето работно време.
Испратете ни е-пошта
Спремни сме да ви помогнеме во секое време!
Изберете тема
close