Minulla on HBO. Saanko HBO Maxin?

HBO Max on uusi suoratoistopalvelu, jossa on HBO:n koko tuotanto ja vieläkin enemmän menestyselokuvia, sarjoja ja yksinoikeudella tarjottavaa Maxin alkuperäissisältöä.

Jos olet HBO:n tilaaja, saatat päästä jo käyttämään HBO Maxia.

HBO-tilaus (TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta)

Jos sinulla on TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta tehty HBO-tilaus, tässä ohjeet HBO Maxin käyttöön:

1. Asenna ja avaa HBO Max -sovellus puhelimella tai tabletilla tai siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella.
  2. Avaa HBO Max -sovellus ja valitse Kirjaudu sisään (tai valitse ensin ohjelma tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään).
  3. Anna HBO Nordic- tai HBO España -tilisi sähköpostiosoite ja salasana. Jos sinulla ei ole tiliä, katso kohtaa Rekisteröidy palvelussasi.
  4. Valitse Kirjaudu sisään, niin näet ”Tervetuloa HBO Maxille” -tilinäytön.
  5. Täytä HBO Max -tililomake ja valitse Viimeistele tili.
  6. Valitse, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Voit nyt kirjautua sisään tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla (vaiheesta 6) ja suoratoistaa sisältöä kaikilla suosikkilaitteillasi.