Ik heb HBO. Krijg ik dan toegang tot HBO Max?

HBO Max is een nieuwe streamingdienst die alles van HBO samenbrengt met meer blockbusters, series en exclusieve Max Originals.

Met een abonnement op HBO, HBO GO of HBO Portugal heb je mogelijk toegang tot HBO Max.

Heb je een HBO GO- of HBO Portugal-abonnement?

Zo krijg je toegang tot HBO Max als je een HBO GO- of HBO Portugal-abonnement hebt:

1. Download de HBO Max-app op je telefoon of tablet of ga naar HBOMax.com.
  2. Open de HBO Max-app en kies Inloggen (of kies een programma of film en kies dan Inloggen).
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord in van je HBO GO- of HBO Portugal-account.
  4. Je krijgt een scherm met de tekst 'Welkom bij HBO Max' te zien.
  5. Vul het accountformulier in en kies Account voltooien.
  6. Kies wie er kijkt en je kunt beginnen met streamen

Nu kun je inloggen met het e-mailadres en wachtwoord van je account (zie stap 5) en streamen op al je favoriete apparaten.