Jag har HBO. Får jag HBO Max?

HBO Max är en ny streamingtjänst som kombinerar HBO med fler nya filmer, serier och exklusiva Max Originals.

Om du skapar ett konto på HBO kan det hända att du har åtkomst till HBO Max.

Skapa konto på HBO (via TV eller mobilleverantör)

Om du har ett HBO-abonnemang via en TV- eller mobilleverantör kan du få åtkomst till HBO Max på följande sätt:

1. Installera och öppna HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta, eller gå till HBOMax.com på din dator.
  2. Öppna HBO Max-appen och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto. Om du inte har ett konto, se Registrera via leverantör.
  4. Välj Logga in så ser du sidan "Välkommen till HBO Max".
  5. Fyll i HBO Max-kontoformuläret och välj Slutför konto.
  6. Välj vem som tittar och du är redo att streama.

Nu kan du logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord (från Steg 6) och streama på dina enheter.