TV-palveluntarjoajan tilauksen näyttäminen

HBO Maxin voi tilata useilta kaapeli- ja satelliittiverkon TV-palveluntarjoajilta. Tilausta vaihdetaan eri tavoin palveluntarjoajasta riippuen. Laskutuspalvelun tarjoajasi on se, jonka kautta rekisteröidyit tai joka laskuttaa sinua HBO Maxista.

Tilauksen näyttäminen

Kun olet kirjautunut sisään HBO Maxiin, löydät laskutuspalvelun tarjoajasi asetuksista. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max tai kirjaudu sisään osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella. Etkö pääse kirjautumaan sisään?
  2. Tee yksi seuraavista:
    • Puhelin tai tabletti: Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa), sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa) ja sitten kohtaa Tilaus.
    • PlayStation: Valitse asetuskuvake (vasemmasta alakulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Muu TV-laite: Valitse profiilisi (vasemmasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tili.
    • Tietokone: Valitse profiilisi (oikeasta yläkulmasta) ja valitse sitten Tilaus.
      Tilaustiedot ovat saatavana vain Aikuisten profiileissa.
  3. Tästä näet, minkä palveluntarjoajan kautta tilauksesi laskutetaan.
  4. Jos käytettävissä, valitse Lisätietoja.

Kun tiedät laskutuspalvelun tarjoajasi (vaihe 3), voit siirtyä sen ohjekeskukseen tai ottaa siihen yhteyttä, jos haluat tehdä muutoksen tilaukseesi.

Löydät laskutuspalvelun tarjoajasi myös kirjautumalla sisään osoitteeseen HBOMax.com/account.

Palveluntarjoajan vaihtaminen
Jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa, katso kohtaa Jos haluat vaihtaa palveluntarjoajaa, katso kohtaa