Даватели на HBO Max

Работиме на тоа HBO Max да биде достапен преку што е можно повеќе даватели. Еве листа на даватели кои моментално го поддржуваат HBO Max.

Даватели на HBO Max

HBOMax.com

Можете да се регистрирате преку нас (HBO Nordic AB или HBO Europe, s.r.o.) на HBOMax.com и да се најавите на кој било поддржан уред.

Продавници за апликации

Може да се регистрирате користејќи ја апликацијата HBO Max на уредите со Android и Apple (телефон, таблет или телевизор).

  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Може да се претплатите користејќи ја апликацијата HBO Max и потоа да се најавите на кој било поддржан уред.

Телевизиски или мобилни оператори

Можете да одите на страницата Изберете го вашиот давател и да го побарате вашиот давател или да ги следите овие чекори:

  1. Одете на HBOMax.com на вашиот компјутер.
  2. Во горниот десен агол, изберете Најава.
  3. Изберете Регистрирај се кај оператор
  4. Тука ќе најдете листа на даватели кои моментално го поддржуваат HBO Max.

Откако ќе се претплатите, можете да ја регистрирај се кај оператор со нова или постоечка сметка на HBO Max.