Selaaminen ja hakeminen HBO Maxissa

Tässä muutamia vinkkejä ja niksejä selaamiseen ja hakemiseen.

Selaaminen

Jos et ole varma, mitä haluat katsoa, avaa Selaa-valikko:

• TV: Vieritä vasemmalle ja valitse selauskuvake (3 vaakasuoraa viivaa).
  • Puhelin, tabletti tai tietokone: alitse valikkokuvake (3 vaakasuoraa viivaa).

Tässä kohdassa voit selata alkuperäissisältöä ja uutuuksia (Juuri lisätty). Voit selata myös genren mukaan (esim. Toiminta tai Komedia). Genren valittuasi voit rajata tuloksia tekemällä valinnan vaakasuorasta valikosta (esim. Esittelyssä, Juuri lisätty). Voit esimerkiksi valita Selaa-valikosta kohdan Komedia ja sitten Sarjat to see all comedic series.

Lapsen profiili: Jos käytössä oleva profiili on Lapsen profiili, selausperusteita voivat olla ikäryhmä, Juuri lisätty, Animaatio tai Hahmot.

Hakeminen

Etsitkö tiettyä ohjelmaa tai elokuvaa? Jos tiedät, mitä haluat katsoa, voit käyttää hakua. Valitse hakukuvake (suurennuslasi) ja kirjoita sitten jokin seuraavista:

• sarjan nimi
  • elokuvan nimi
  • jakson nimi
  • näyttelijä
  • tuottaja, ohjaaja tai käsikirjoittaja
  • ahahmo
  • brändi (esim. Warner Bros, HBO)
  • genre (esim. komedia)

Alat nähdä parhaiten sopivia tai suosittuja hakutuloksia kirjoittaessasi.

Jos Lapsen profiiliin on asetettu lapsilukkoja hakutuloksiin sisältyvät vain ne ohjelmat ja elokuvat, joiden katsominen profiililla on sallittua.

Etkö osaa päättää, minkä jakson katsoisit? Jos haluat toistaa satunnaisen jakson, hae haluamaasi sarjaa ja valitse sitten Satunnaistoisto sarjan kuvaussivulta. Satunnaistoisto on käytettävissä tietyissä sarjoissa (esim. piirretyissä ja tilannekomedioissa) tietokoneilla ja joillakin TV-laitteilla. Pysy kuulolla, sillä lisäämme satunnaistoiston myöhemmin useampiin laitteisiin.

Siri-sanelu

Voit etsiä ohjelmia tai elokuvia Apple TV:ltä puheesta tekstiin -toiminnon avulla. Tässä ohjeet:

1. Avaa HBO Max -sovellus Apple TV:llä ja valitse hakukuvake (vasemmasta reunasta).
  2. Pidä mikrofonia painettuna kaukosäätimestä.
  3. Sano ohjelman tai elokuvan nimi.

Katso lisätietoja kohdasta Käytä Sirin sanelua Apple TV:ssä. Sanelu ei ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.