Pääsenkö jo käyttämään HBO Maxia?

Ennen kuin rekisteröidyt HBO Maxin käyttäjäksi, saatat päästä jo käyttämään HBO Maxia.

Onko sinulla jompikumpi seuraavista?

HBO TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta

Jos olet tilannut HBO:n TV-palveluntarjoajan tai matkapuhelinoperaattorin kautta, saatat päästä jo käyttämään HBO Maxia. Asenna HBO Max -sovellus ja kirjaudu sisään HBO Nordic- tai HBO España -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi. Katso lisätietoja kohdasta Minulla on HBO. Saanko HBO Maxin?

HBO Nordic tai HBO España

Jos olet tilannut HBO:n Applen tai suoraan HBO:n kautta, saatat päästä jo käyttämään HBO Maxia.

Minkä palveluntarjoajan kautta teit tilauksen?

HBO
  1. Lataa HBO Max -sovellus puhelimelle tai tabletille tai siirry osoitteeseen HBOMax.com.
  2. Avaa HBO Max -sovellus ja valitse Kirjaudu sisään (tai valitse ohjelma tai elokuva ja sitten Kirjaudu sisään).
  3. Anna HBO Nordic- tai HBO España -tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  4. Näet "Tervetuloa HBO Maxille" -näytön.
  5. Täytä tililomake ja valitse Viimeistele tili.
  6. Valitse, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Voit nyt kirjautua sisään HBO Maxin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi (vaiheesta 5) ja suoratoistaa sisältöä kaikilla suosikkilaitteillasi.

Apple App Store
  1. Lataa HBO Max -sovellus Apple TV:lle, iPhonelle tai iPadille.
  2. Avaa HBO Max -sovellus. Etsimme Apple App Storesta HBO Nordic- tai HBO España -tilaustasi.
  3. Jos löydämme aktiivisen tilauksen, näet Tervetuloa HBO Maxille -näytön.
    Huomaa Jos "Tervetuloa HBO Maxille" -näyttö ei tule näkyviin, varmista, että Apple-tililläsi on HBO-tilaus. Katso tätä koskevat ohjeet Applen Tilausten tarkasteleminen -artikkelista. Avaa sitten HBO Max -sovellus uudelleen.
  4. Täytä Tervetuloa HBO Maxille -lomake ja valitse Viimeistele tili.
  5. Valitse, kuka katsoo, niin olet valmis suoratoistoon.

Voit nyt kirjautua sisään HBO Maxin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi (vaiheesta 4) ja suoratoistaa sisältöä kaikilla suosikkilaitteillasi.