Har jag redan åtkomst till HBO Max?

Innan du registrerar dig för HBO Max, det kan hända att du redan har åtkomst till HBO Max.

Har du någon av följande?

HBO via en TV- eller mobilleverantör

Om du abonnerar på HBO via en TV- eller mobilleverantör kan du ha åtkomst till HBO Max. Installera HBO Max-appen och logga in med din HBO Nordic eller HBO España e-postadress och lösenord. För mer information, se Jag har HBO. Får jag HBO Max?

HBO Nordic eller HBO España

Om du abonnerar på HBO via en TV- eller mobilleverantör kan du ha åtkomst till HBO Max.

Vem skapade du ett konto genom?

HBO
  1. Ladda ner HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta eller gå till HBOMax.com.
  2. Öppna HBO Max-appen och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto.
  4. Du kommer att se sidan "Välkommen till HBO Max".
  5. Fyll i kontoformuläret och välj Slutför konto.
  6. Välj vem som tittar och du är redo att streama

Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord för HBO Max (från Steg 5) och streama på dina enheter.

Apple App Store
  1. Ladda ner HBO Max-appen på din Apple TV, iPhone eller iPad.
  2. Öppna HBO Max-appen. Vi kommer söka i Apple App Store efter ditt HBO Nordic- eller HBO España-abonnemang.
  3. Om vi hittar ett aktivt abonnemang kommer du att se skärmen "Välkommen till HBO Max".
    Obs om du inte ser skärmen "Välkommen till HBO Max" ska du se till att ditt Apple-konto har ett HBO-abonnemang. För att få reda på hur du gör detta går du till Apples artikel Visa dina abonnemang Öppna därefter HBO Max-appen igen.
  4. Fyll i formuläret "Välkommen till HBO Max" och välj Slutför konto.
  5. Välj vem som tittar och du är redo att streama.

Nu kan du logga in med din e-postadress och ditt lösenord för HBO Max (från Steg 4) och streama på dina enheter.