Har jeg allerede tilgang til HBO Max?

Det kan hende at du allerede har tilgang til HBO Max.

Har du én av disse?

HBO via en TV- eller mobilleverandør

Hvis du abonnerer på HBO via en TV- eller mobilleverandør, kan det hende at du har tilgang til HBO Max. Installer HBO Max-appen og logg inn med e-postadressen og passordet for HBO Nordic eller HBO España. Hvis du vil vite mer, kan du se Jeg har HBO. Får jeg HBO Max?

HBO Nordic eller HBO España

Hvis du abonnerer på HBO via Apple eller direkte via HBO, kan det hende at du har tilgang til HBO Max.

Hvem abonnerte du gjennom?

HBO
  1. Last ned HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, eller gå til HBOMax.com.
  2. Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  3. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din.
  4. Du ser en «Velkommen til HBO Max»-skjerm.
  5. Fyll ut kontoskjemaet og velg Ferdigstill konto.
  6. Velg hvem som skal se og du kan begynne å strømme.

Nå kan du logge inn med e-postadressen og passordet for HBO Max (fra trinn 5) og strømmen på alle favorittenhetene dine.

Apple App Store
  1. Last ned HBO Max-appen på Apple TV, iPhone eller iPad.
  2. Åpne HBO Max-appen. Vi ser etter HBO Nordic- eller HBO España-abonnementet ditt i Apple App Store.
  3. Hvis vi finner et aktivt abonnement, ser du Velkommen til HBO Max-skjermen.
    Merk Hvis du ikke ser «Velkommen til HBO Max»-skjermen, må du kontrollere at Apple-kontoen har et HBO-abonnement. Gå til Apples artikkel Se dineabonnementer for å finne ut hvordan du går frem. Åpne så HBO Max-appen på nytt.
  4. Fyll ut Velkommen til HBO Max-skjemaet og velg Ferdigstill konto.
  5. Velg hvem det er som ser på og du kan begynne å strømme.

Nå kan du logge inn med e-postadressen og passordet for HBO Max (fra trinn 4) og strømmen på alle favorittenhetene dine.