Har jeg allerede adgang til HBO Max?

Før du tilmelder dig HBO Max, har du måske allerede adgang til HBO Max.

Har du en af følgende?

HBO via en tv- eller mobiludbyder

Hvis du abonnerer på HBO via en tv- eller mobiludbyder, har du måske adgang til HBO Max. Installer HBO Max-appen og log ind med din e-mail og adgangskode til HBO Nordic eller HBO España. For at få mere at vide kan du se Jeg har HBO. Får jeg HBO Max?

HBO Nordic eller HBO España

Hvis du har abonneret på HBO via Apple eller direkte via HBO, har du muligvis adgang til HBO Max.

Hvem har du abonneret gennem?

HBO
  1. Download HBO Max-appen på din telefon eller tablet eller gå til HBOMax.com.
  2. Åbn HBO Max-appen, og vælg Log ind (eller vælg en serie eller en film, og vælg derefter Log ind).
  3. Indtast e-mailen og adgangskoden til din HBO Nordic- eller HBO España-konto.
  4. Du får vist skærmen "Velkommen til HBO Max".
  5. Udfyld kontoformularen, og vælg Fuldfør konto.
  6. Vælg, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Nu kan du logge ind med din HBO Max-mail og adgangskode (fra trin 5) og streame på alle dine foretrukne enheder.

Apple App Store
  1. Download HBO Max-appen på dit Apple TV, din iPhone eller iPad.
  2. Åbn HBO Max-appen. Vi kigger i Apple App Store efter dit abonnement på HBO Nordic eller HBO España.
  3. Hvis vi finder et aktivt abonnement, vises skærmbilledet Velkommen til HBO Max.
    Bemærk Hvis du ikke får vist skærmbilledet "Velkommen til HBO Max", skal du sikre dig, at din Apple-konto har et HBO-abonnement. Du kan finde ud af, hvordan du gør det, ved at gå til Apples artikel Se dine abonnementer. Derefter skal du åbne HBO Max-appen igen.
  4. Udfyld formularen Velkommen til HBO Max, og vælg Fuldfør konto.
  5. Vælg, hvem der skal se med, og så er du klar til at streame.

Nu kan du logge ind med din HBO Max-mail og adgangskode (fra trin 4) og streame på alle dine foretrukne enheder.