Hoppa över innehåll i början av serier eller filmer

När du börjar titta på något på HBO Max kan du se en Hoppa över- eller Hoppa över intro-knapp i det nedre högra hörnet av skärmen. Den här knappen låter dig hoppa över innehåll som spelas före serien eller filmen.

Det finns två Hoppa över-knappar:

• Hoppa över intro: Hoppar vidare till den sista sekunden av introduktionen.
  • Hoppa över: Hoppar vidare till den sista sekunden av reklamtrailern eller avsnittsöversikten.

På så sätt kan du hoppa över en intro, reklamtrailer eller avsnittsöversikt och börja titta.

Vissa serier och filmer har ingen Hoppa över intro-knapp. Varför?

Hoppa över intro-funktionen är inte tillgänglig för alla serier och filmer än. Med tiden kommer vi att lägga till Hoppa över intro-funktionen till mer och mer innehåll.

Hur får jag tillbaka Hoppa över intro-knappen?

Hoppa över intro-knappen försvinner efter 5–7 sekunder. För att få tillbaka knappen trycker eller klickar du på skärmen på din enhet.

Hoppa över-knappen tog mig till fel plats

Om Hoppa över tar dig till fel plats (inte bara innan en serie eller film startar), meddela oss via vårt Feedback-formulär.

Chromecast: Knappen Hoppa över/Hoppa över intro saknas

Om knappen Hoppa över eller Hoppa över intro inte är tillgänglig på din telefon eller surfplatta när du castar så uppdaterar du HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta.