Spring indhold over i starten af serier eller film

Når du begynder at se noget på HBO Max, kan du se en knap til at springe over eller springe introen over i nederste højre hjørne af din skærm. Du kan bruge denne knap til at springe over indhold, der afspilles før din serie eller din film.

Der er to knapper til at springe over:

• Spring intro over: Springer frem til det sidste sekund af introen.
  • Spring over: Springer frem til det sidste sekund af en reklametrailer eller en opsummering.

På den måde kan du springe over en serieintro, en reklametrailer eller en opsummering og komme direkte i gang med at se.

Nogle serier og film har ikke en knap til at springe introen over. Hvorfor?

Funktionen 'Spring intro over' er ikke tilgængelig for alle serier og film endnu. Efterhånden vil vi tilføje funktionen 'Spring intro over' til mere og mere indhold.

Hvordan får jeg knappen 'Spring intro over' tilbage?

Knappen 'Spring intro over' forsvinder efter 5-7 sekunder. Du kan få knappen frem igen ved at trykke på eller klikke på skærmen på din enhed.

Spring over-knappen førte mig til det forkerte sted

Hvis 'Spring over' fører dig til det forkerte sted (ikke lige før starten af en serie eller en film), bedes du give os besked ved at bruge vores Feedback-formular.

Chromecast: Manglende spring over-/spring intro over-knap

Hvis knappen Spring over eller Spring intro over ikke er tilgængelig på din telefon eller tablet, når du caster, skal du opdatere HBO Max-appen på din telefon eller tablet.