Hopp over innhold i starten av serier eller filmer

Når du begynner å se på en tittel på HBO Max, kan det hende at du ser en Hopp over- eller Hopp over intro-knapp nederst til høyre på skjermen. Du kan bruke denne knappen til å hoppe over innhold som spilles av før serien eller filmen.

To hopp over-knapper er tilgjengelige:

• Hopp over intro: Hopper til det siste sekundet av introen.
  • Hopp over: Hopper frem til det siste sekundet av traileren eller episodesammendraget.

Du kan bruke disse funksjonene til å hoppe over introen til en serie, en trailer eller et episodesammendrag og begynne å se umiddelbart.

Noen serier og filmer har ikke en Hopp over intro-knapp. Hvorfor?

Hopp over intro-funksjon er ikke tilgjengelig for alle serier og filmer enda. Vi vil med tiden gjøre Hopp over intro-funksjonen tilgjengelig for mer innhold.

Hvordan får jeg tilbake Hopp over intro-knappen?

Hopp over intro-knappen blir borte i 5–7 sekunder. Trykk eller klikk på skjermen på enheten din for å vise knappen igjen.

Hopp over-knappen sendte meg til feil sted

Hvis Hopp over-knappen sender deg til feil sted (og ikke til stedet like før en serie eller film starter), kan du ta kontakt med oss via tilbakemeldingsskjemaet vårt.

Chromecast: Hopp over- / Hopp over intro-knappen mangler

Hvis du ikke finner Hopp over- eller Hopp over intro-knappen på telefonen eller nettbrettet ditt når du caster, kan du oppdatere HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt.