HBO Max-providers

HBO Max-abonnementen zijn verkrijgbaar via HBOMax.com en App Stores.

Je provider staat niet vermeld
Neem contact met ons op als je de foutmelding 'Je provider staat niet vermeld' krijgt.

HBO Max-providers

HBOMax.com

Je kunt je via ons (HBO Nordic AB of HBO Europe, s.r.o.) inschrijven op HBOMax.com en inloggen op elk ondersteund apparaat.

App Stores

Je kunt je inschrijven via de HBO Max-app op Android- en Apple- apparaten en Samsung TV's, afhankelijk van je locatie.

• Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Je kunt je abonneren via de HBO Max-app en dan inloggen op elk ondersteund apparaat.

App Store-abonnementen
App Store-abonnementen zijn momenteel niet beschikbaar in alle landen. Je kunt je inschrijven op HBOMax.com als je geen abonnement kunt afsluiten via een App Store.
TV, internet, en mobiele providers
  • KPN: Je kunt HBO Max toevoegen aan je KPN TV-, internet- of mobiele pakket. Voor meer informatie, zie HBO Max bij KPN.
  • Odido: Je kunt HBO Max toevoegen aan je Odido mobiele pakket. Voor meer informatie, zie HBO Max at Odido.
  • VodafoneZiggo: Je kunt HBO Max toevoegen aan je VodafoneZiggo TV, internet, of mobiele abonnement. Om hier meer over te lezen, zie HBO Max bij VodafoneZiggo.