Sve o platformi HBO Max

Početak

Što je HBO Max?

HBO Max je samostalna platforma za gledanje kojom se objedinjuju nove i legendarne serije i filmovi čiju produkciju potpisuju HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals. Uz više od 13.000 sati revolucionarne zabave, postoji ponešto za svakoga.

Što se prikazuje na platformi HBO Max?

Za pregled sadržaja na platformi HBO Max, preuzmi aplikaciju HBO Max ili idi na mrežno mjesto HBOMax.com. Za prikaz dostupnih sadržaja na platformi HBO Max ne trebaš pretplatu. Tražiš određenu seriju ili film? U usluzi HBO Max odaberi ikonu Pretraživanje (povećalo) i upiši seriju ili film.

Koliko HBO Max košta?

Usluga HBO Max dostupna je putem mnogih pružatelja usluga. Informacije o cijenama pogledaj na mrežnom mjestu HBOMax.com.

Na kojim uređajima mogu gledati sadržaje?

Sadržaje platforme HBO Max možeš gledati na telefonima, tabletima, računalima i TV-u. Pogledaj podržane uređaje.

Ima li HBO Max oglase?

Ne, HBO Max nema oglase.

Kako se registrirati?

Usluga HBO Max dostupna je putem mnogih pružatelja usluga, a i na mrežnom mjestu HBOMax.com. Pogledaj odjeljak Registriraj se za HBO Max?

HBO Max i HBO. U čemu je razlika?

Najveća razlika između usluga HBO Max i HBO je u sadržaju koji možeš gledati.

  • HBO Max  Gledaj HBO i još MNOŠTVO dodatnog sadržaja.
    Novom platformom za gledanje objedinjuju se nove i legendarne serije i filmovi čiju produkciju potpisuju HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals.
  • HBO (prijašnjeg naziva HBO GO i HBO Portugal).
    Gledaj sve omiljene serije na HBO-u, a i filmske hitove, specijale itd.

Ako već imaš HBO, pogledaj odjeljak Imam HBO. Dobivam li HBO Max?

Što mogu učiniti?

Gledaj serije kad se prikazuju na TV-u

Većina novih serija i filmova na HBO-u dostupna je za gledanje na platformi HBO Max kada se premijerno prikaže na HBO-u (TV kanal).

Za više informacija o tomu što se prikazuje na platformi HBO Max, idi na mrežno mjesto HBOMax.com.

Gledaj istovremeno na više uređaja

U većini slučajeva tvoji se ukućani na HBO Max mogu prijaviti na različitim uređajima i istovremeno gledati različite serije.

Kreiranje višestrukih profila

Tvoj korisnički račun može sadržavati najviše pet profila za djecu i odrasle u tvojoj užoj obitelji ili kućanstvu. Profili ti olakšavaju praćenje pregledanih sadržaja (Nastavi gledati) i sadržaja koji želiš pogledati (Moj popis). Za više informacija, pogledaj odjeljak Dodavanje profila.

Pronađi serije i filmove za djecu

HBO Max ima bogatu zbirku dječjih serija i filmova. Za prikaz ponude za djecu, idi na stavku Dječji i obiteljski ili otvori izbornik za pregledavanje na platformi HBO Max i odaberi stavku Dječji i obiteljski.

Možeš kreirati profil za svako dijete uz roditeljsku zaštitu kojom se ograničava sadržaj koji se može gledati i PIN kojim se sprječava dijete da promijeni profil.

Gledaj sadržaje na platformi HBO Max i na putovanju

Možeš gledati HBO Max u odabranim zemljama u Europi, Latinskoj Americi i na Karibima. Za više informacija pogledaj odjeljak Gledanje sadržaja na platformi HBO Max na putovanju.

možeš i preuzeti serije i filmove te ih gledati gdje god pođeš.