Hvorfor vises svarte stolper rundt videoen?

Noen serier og filmer på HBO Max kan ha svarte stolper eller letterboxing langs kantene på videoen. Svarte stolper brukes når størrelsesforholdet som en film eller serie filmes i, ikke samsvarer med størrelsesforholdet på skjermen din. Svarte stolper legges til for å unngå at videoen dras ut eller beskjæres.

• Svarte stoler over og under: Dette betyr at videoen ble spilt inn med et størrelsesforhold som er bredere enn skjermen din.
  • Svarte stolper på sidene: Dette kan skje når videoen ble filmet med et kvadratisk størrelsesforhold (f.eks. 4:3) og skjermen din bruker bredformat (16:9) eller hvis du har en ultrabred skjerm (21:9).

Du kan ikke justere størrelsesforholdet manuelt i HBO Max for å fjerne de svarte stolpene.