Miksi videon ympärillä on mustat palkit?

Osassa HBO Maxin ohjelmista ja elokuvista voi olla mustat palkit videon reunoilla, eli ne ovat letterbox-muodossa. Mustia palkkeja käytetään, kun kuvatun elokuvan tai ohjelman kuvasuhde ei vastaa näyttösi kuvasuhdetta. Mustat palkit lisätään sen sijaan, että videota venytettäisiin tai leikattaisiin.

• Mustat palkit ylä- ja alapuolella: Tämä tarkoittaa, että video on kuvattu kuvasuhteella, joka on leveämpi kuin näyttösi kuvasuhde.
  • Mustat palkit sivuilla: Näin voi käydä, jos video on kuvattu neliömäisellä kuvasuhteella (esimerkiksi 4:3) ja näyttösi on laajakuvanäyttö (16:9) tai ultralaajakuvanäyttö (21:9).

Et voi säätää kuvasuhdetta HBO Maxissa manuaalisesti poistaaksesi mustat palkit.