Известувања преку апликацијата и е-пошта

Е-пошта од HBO Max

Ако активирате ажурирања преку е-пошта, може периодично да ви праќаме е-пошта со препораки за серии и филмови, ажурирања на производи и специјални понуди. Користете ги чекорите подолу за да започнете или престанете да ги добивате овие е-пошти.

Кој уред го користите?

Телефон или таблет
 1. Отворете го HBO Max, допрете го вашиот профил (горе десно), а потоа иконата Поставки️ (запченик, горе десно).
 2. Допрете или одете на Известувања.
 3. Вклучете или исклучете ја опцијата Е-пошта од HBO Max и подружници.
Компјутер
 1. Одете на HBOMax.com и најавете се (ако е потребно).
 2. Изберете го вашиот профил (горе десно), изберете Поставки, а потоа одете надолу на Известувања.
 3. Вклучете или исклучете ја опцијата Е-пошта од HBO Max и подружници.

Можете исто така да престанете да ја примате оваа е-пошта ако одите на крајот на е-поштата од HBO Max и ја изберете врската Откажување регистрација. Ако ги исклучите ажурирањата по е-пошта, сè уште ќе добивате сервисна е-пошта кога ќе правите промени на вашата сметка (како што е промена на лозинката или најавување на нов уред).

Известувања преку апликацијата

Можете да видите известувања на телефонот или таблетот за нови серии и филмови на HBO Max, како и други предлози или известувања.

Телефон или таблет

Ако сакате да ги вклучите/исклучите известувањата, направете го следново:

 1. Отворете го HBO Max, допрете го вашиот профил (горе десно), а потоа иконата Поставки️ (запченик, горе десно).
 2. Допрете или одете на Известувања.
 3. Допрете Вклучи/Исклучи.
 4. Направете едно од следниве:
  • Android: Можете да изберете да ги вклучите/исклучите известувањата Општо и Преземи.
  • iOS: Допрете Известувања, а потоа вклучете/исклучете Дозволи известувања.

Чекор 4 се разликува во зависност од вашата верзија на Android или iOS. За повеќе информации, одете во Известувања на Android или Известувања на iOS.