Гледајте „Куќата на змејот“

„Куќата на змејот“ е заснована врз романот „Оган и крв“ од Џорџ Р. Р. Мартин, иеријата ја раскажува приказната за Куќата Таргариен 200 години пред настаните од „Игра на тронови“.

„Куќата на змејот“ е достапна во 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision и Dolby Atmos (на одредени уреди). За да дознаеш повеќе, види Гледај во 4K UHD.

Гледај „Игра на тронови“

Може да ги гледаш и сите 8 сезони на Игра на тронови на HBO Max. Гледај „Игра на тронови“ веднаш. „Игра на тронови“ е достапна во 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision и Dolby Atmos (на одредени уреди).

Како да добијам HBO Max?

Ако немаш пристап до HBO Max, види Како да земам HBO Max?

Преземи ja HBO Max на омилениот уред и почни да гледаш уште денес.