Kan inte logga in på HBO Max

Vilken enhet använder du?

Om du inte kan logga in på din telefon eller surfplatta kan du pröva följande steg:

Pröva på en annan enhet

Try logga in på HBO Max med en annan enhet som stöds, t.ex. en dator på HBOMax.com eller din TV.

Om du kan logga in på en annan enhet, se Felsöka telefon eller surfplatta. Om du fortfarande inte kan logga in, pröva nästa steg.

Återställ ditt lösenord

Pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord.

Återställ ditt abonnemang

Om du startade ditt abonnemang med HBO Max-appen, pröva att återställa ditt App Store-abonnemang.

Android: Rensa cacheminne och data

Gör följande på din Android-telefon eller surfplatta:

1. Gå till Inställningar > Appar och meddelanden (eller på äldre Android-versioner till Inställningar > Applikationer > Applikationshanteraren).
  2. Tryck på HBO Max i listan över appar.
  3. Tryck på Lagring.
  4. Tryck på Rensa lagring (eller Rensa data).
  5. Tryck på Rensa cacheminnet.
  6. Öppna HBO Max, logga in och prova att streama igen.
Radera och installera om HBO Max

Radera HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta och installera den därefter igen från App Store.

Obs  Huawei-telefoner och surfplattor stöds inte längre. Om du tar bort HBO Max kommer du inte att kunna installera om HBO Max-appen på din Huawei-enhet.

Om du inte kan logga in på HBOMax.com så kan du pröva följande:

Pröva på en annan enhet

Pröva att logga in på din telefon, surfplatta eller TV. Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, se kan inte återställa mitt lösenord. Om du kan logga in på en annan enhet så prövar du nästa steg.

Återställ ditt lösenord

Om du inte kan logga in på någon enhet kan du försöka återställa ditt lösenord. Här är hur:

1. Gå till HBOMax.com/forgot-password.
  2. Ange ditt kontos e-postadress och välj därefter Skicka.
  3. Sök i din inkorg efter e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" från HBO Max. Detta e-postmeddelande ska komma inom ett par minuter.
    Fick du inte meddelandet?
    Det betyder att den e-postadress du angav inte används av ett konto. Har du en annan e-postadress? Upprepa dessa steg för var och en av dina e-postadresser. Behövs hjälp? Ser kan inte återställa mitt lösenord.
  4. Öppna e-postmeddelandet "Återställ ditt HBO Max-lösenord" och välj Återställ lösenord.
  5. Ange ett nytt lösenord och välj därefter Spara lösenord.
Uppdatera din webbläsare
  • Se till att du använder en webbläsare som stöds.
  • Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).
Pröva med en annan webbläsare

Pröva med en annan webbläsare som stöds. Detta hjälper dig att avgöra om problemet är begränsat till en viss webbläsare. Se till att kakor är aktiverade i din webbläsare.

Rensa kakor och cacheminne
  1. Rensa din webbläsares kakor från HBOMax.com. För att ta reda på hur du gör detta söker du i din webbläsares hjälp efter "kakor".
  2. Stäng och öppna din webbläsare igen.
  3. Gå till HBOMax.com och försök att logga in igen.

Om du fortfarande inte kan logga in kan du försöka rensa webbläsarens cacheminne. För att ta reda på hur du gör detta söker du i din webbläsares hjälp efter "rensa cacheminne".

Om du inte kan logga in på din TV-enhet kan du pröva följande steg:

Pröva på en annan enhet

Try logga in på HBO Max på din telefon, surfplatta eller dator (på HBOMax.com).

Återställ ditt lösenord

Om du inte kan logga in på någon enhet, pröva att återställa ditt lösenord. Om detta inte fungerar, sekan inte återställa mitt lösenord.

Code not working?

(LG Smart TV, PlayStation, Samsung TV, eller Xbox)

Om du kan logga in på en annan enhet över huvud taget kan du pröva stegen i Fungerar inte koden?

Återställ ditt abonnemang

Om du startade ditt abonnemang med HBO Max-appen, pröva att återställa ditt App Store-abonnemang.

Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med att lösa Captcha-uppgiften kan du välja Prova ett annat pussel eller Starta om för att börja på nytt med uppgiften.

Du kan också välja Ljudutmaning för att säkra ditt konto på ett annat sätt.