Installere HBO Max-appen

HBO Max-appen er tilgjengelig i appbutikken på disse støttede enhetene.

Hvilken enhet bruker du?

Velg telefonen og nettbrettet ditt:

Telefon eller nettbrett med Android

Åpne Play Butikk-appen på Android-telefonen eller -nettbrettet ditt og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet.

Dersom HBO Max-appen er installert fra andre steder enn Google Play, støttes den ikke.

iPhone, iPad og iPod Touch

Åpne App Store på Apple-enheten og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet.

Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Registrering via en appbutikk.

Nettleser på en datamaskin (Mac, datamaskin og Chromebook)

Du trenger ikke laste ned en app. Du kan i stedet åpne en nettleser på datamaskinen din og gå til HBOMax.com. Så velger du logger på øverst til høyre eller Abonner.

Velg TV-en din:

Android TV

Åpne Play Butikk på Android TV-en din og søk etter HBO Max. Velg HBO Max og:

• Abonner og installer: Starter et nytt HBO Max-abonnement og installerer HBO Max-appen.
  • Installer: Installerer bare HBO Max-appen. Du kan også velge å abonnere senere.

HBO Max-appen støttes på Google Play- og Dolby-sertifiserte enheter installert via den offisielle Google Play-butikken. Dersom HBO Max-appen er installert fra andre steder enn Google Play, støttes den ikke.

Apple TV

Åpne App Store på Apple TV og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg nedlastingsalternativet. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på eller velger Abonner.

Hvis du har en Apple TV (andre eller tredje generasjon), kan du se Andre måter å strømme på TV-en din på.

LG smart-TV

Gå til LG Content Store på smart-TV-en din fra LG, og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max-appen og velg Installer. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Hvis du ikke finner HBO Max i LG Content Store, kan det hende at smart-TV-en din fra LG ikke støttes. Gå til LG Content Store, søk ette HBO Max, og velg Enhetskompatibilitet for å finne en liste over støttede smart-TV-er fra LG. Logg så inn med bruker-ID-en din for LG for å se om TV-en din er kompatibel.

PlayStation 4 og PlayStation 5

PlayStation 4: Gå til PlayStation Store og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg Last ned. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

PlayStation 5: Gå til Media > Alle Apper på PlayStation 5 og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg Last ned. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Samsung TV (modeller fra 2016 og nyere)

Åpne Smart Hub, velg Apper og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og last ned appen. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Hvis du ikke finner HBO Max i Samsungs appbutikk, betyr det at TV-en din fra Samsung kanskje ikke støttes. Se Støttede enheter.

Xbox One og Xbox Series X|S

Gå til Store på Xbox-konsollen din og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og velg Installer. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg?

Andre måter du kan strømme på TV-en din på

Hvis du ikke har en av enhetene som står oppført over, kan du bruke disse måtene til å strømme på TV-en din: