Personvernerklæring og personvernforespørsler

Vi tar personvernet ditt på alvor. HBO Max' personvernerklæring forklarer hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvor og hvordan vi deler dem. Personvernerklæringen vår er tilgjengelig på HBOMax.com/privacy (velg et språk i delen Latin-Amerika og Karibien).

Du kan se og endre innstillingene dine for personvern og datainnsamling ved å gå til innstillinger i HBO Max og se på seksjonen om personvern og vilkår. Hvis du vil vite mer om reklamevalgene dine, kan du se Informasjonskapsler og annen teknisk informasjon (overskriften Reklamevalg) i personvernerklæringen vår.

Personvernforespørsler

Hvis du vil sende inn en forespørsel om sletting av personopplysningene vi har samlet inn om deg, må du fylle ut Skjemaet for personvernforespørsler og velge Slett som forespørselstype).

Merk  Du må avslutte abonnementet ditt før du kan sende sletteforespørselen.

Hvis du vil ha mer informasjon om dette, kan du se Personvernforespørsler i personvernerklæringen vår.