Политика за приватност

Твојата приватност ни е важна. Во политиката за приватност на HBO Max е наведено какви информации собираме, како ги користиме и каде и како ги споделуваме. Нашата политика за приватност е достапна на HBOMax.com/privacy (избери јазик во делот Европа).

За да дознаеш повеќе за твојот избор за реклами, види го делот Колачиња и други технички информации (наслов Избори за реклами) во нашата Политика за приватност на HBO Max.

Барања за проверка на податоци

За да поднесеш барање за бришење или пристап до личните податоци што сме ги собрале од тебе, пополни го формуларот за барање за проверка на податоци (избери или Пристапи или Избриши како тип на барање).

Напомена  Треба да ја откажеш претплатата пред да поднесеш барање за бришење.

За повеќе информации за ова, види го делот Барања за проверка на податоци во нашата Политика за приватност.