Tietosuojakäytäntö ja oikeuksia koskeva pyyntö

Yksityisyytesi on meille tärkeää. HBO Maxin tietosuojakäytännössä kerrotaan, mitä tietoja keräämme, kuinka käytämme niitä sekä mihin ja kuinka jaamme niitä. Tietosuojakäytäntömme on saatavilla osoitteessa HBOMax.com/privacy (valitse kieli Latinalaisen Amerikan ja Karibian osiosta).

Voit hallita tietosuoja- ja tiedonkeruuvalintojasi tarkistamalla Tietosuoja ja käyttöehdot -osion HBO Maxin asetuksista. Jos haluat lisätietoja mainosvalinnoistasi, katso Evästeet ja muut tekniset tiedot -osiota (Mainosvalinnat-otsikko) tietosuojakäytännöstämme.

Yksilön oikeuksia koskevat pyynnöt

Jos haluat pyytää sinulta keräämiämme henkilötietojen poistamista, täytä Yksilön oikeuksia koskeva pyyntö -lomake ja valitse pyynnön tyypiksi Poisto.

Huomaa  Sinun on peruutettava tilauksesi ennen poistopyynnön lähettämistä.

Katso lisätietoja tästä Yksilön oikeuksia koskevat pyynnöt -kohdasta tietosuojakäytännöstämme.