Databeskyttelsespolitik og anmodning vedrørende rettigheder

Dit privatliv er vigtigt for os. HBO Max' databeskyttelsespolitik beskriver, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og hvor og hvordan vi deler dem. Vores databeskyttelsespolitik er tilgængelig på HBOMax.com/privacy (vælg et sprog i afsnittet Latinamerika og Caribien).

Du kan administrere dine præferencer for privatliv og dataindsamling under Indstillinger i menuen Privatliv og vilkår på HBO Max. Hvis du vil vide mere om dine valg af annoncer, kan du se afsnittet Cookies og andre tekniske oplysninger (overskriften Valg af annoncer) i vores databeskyttelsespolitik.

Anmodninger om individuelle rettigheder

For at indsende en anmodning om sletning af de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig, skal du udfylde formularen Anmodning om individuelle rettigheder og vælge Sletning som anmodningstype).

Bemærk  Du skal opsige dit abonnement før du sender en anmodning om sletning.

Du kan finde flere oplysninger om dette under Anmodninger om individuelle rettigheder i vores databeskyttelsespolitik.