«E-post allerede i bruk»-melding

Denne meldingen betyr at en HBO Max-konto (eller HBO Nordic- eller HBO España-konto) allerede bruker e-postadressen du har skrevet inn. Hver konto må ha en unik e-postadresse.

Kampanjekode
Hvis du prøver å løse inn en kampanjekode, kan du se Løse inn en kampanjekode.

Hva du kan gjøre

Du har to muligheter hvis du får denne meldingen mens du oppretter en konto:

• Logg inn i stedet. Logg inn med e-postadressen du oppga på «Opprett konto»-skjermen. Velg påloggingskoblingen i feilmeldingen eller gå tilbake og velg Logg inn. for å gjøre dette. Hvis du ikke får logget inn, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt. Merk at innstillingene for HBO Nordic eller HBO España ikke er tilgængelige i HBO Max.
  • Oppgi en annen e-postadresse. Hvis du oppgir en annen e-postadresse på «Opprett konto»-skjermen, oppretter vi en ny konto til deg (som ikke har de tidligere innstillingene dine, deriblant Min liste og Fortsett å se).

Hvis du får denne meldingen når du prøver å endre e -posten din, må du skrive inn en annen e -postadresse (det er allerede en konto med e -postadressen du skrev inn).