Proč mi byla stržena platba i po zrušení předplatného?

Pokud i po zrušení svého předplatného HBO Max uvidíte strženou platbu, může to být proto, že…

Předplatné jste zrušili těsně před datem automatického obnovení

Je možné, že jste předplatné zrušili méně než 24 hodin před datem dalšího vyúčtování. Někteří poskytovatelé vám platbu strhnou 1 nebo 2 dny před začátkem dalšího zúčtovacího cyklu (načasování tohoto poplatku se liší podle poskytovatele, který vám HBO účtuje).

Důležité
Pokud vám za předplatné bude stržena platba i po jeho zrušení, zkontrolujte, zda bylo předplatné skutečně zrušeno (viz následující část).

Předplatné je stále aktivní

Pokud vám za předplatné bude stržena platba i po jeho zrušení, může to znamenat, že je vaše předplatné stále aktivní. Zkontrolujte, jestli má předplatné datum skončení platnosti nebo stav „Zrušeno“.

Chcete-li zkontrolovat stav svého předplatného, vyhledejte níže poskytovatele, prostřednictvím kterého máte HBO předplacené:

  • Apple: Postupujte podle pokynů společnosti Apple pro zrušení. Pokud bylo vaše předplatné HBO Max zrušeno, bude tady uvedeno datum jeho ukončení (a neuvidíte možnost Zrušit).
  • Google Play: Přejděte na stránku Předplatná na síti Google a přihlaste se k účtu Google, který má předplacené HBO Max. Pokud bylo vaše předplatné zrušeno, zobrazí se možnosti Znovu zahájit nebo Obnovit. Více informací najdete také tady: Pokyny společnosti Google pro zrušení.
  • HBO Europe SRO nebo HBO Nordic AB: Přihlaste se na adrese HBOMax.com/account. Přejděte na svůj profil, vyberte možnost Předplatné a poté Spravovat předplatné. Pokud bylo vaše předplatné zrušeno, ale nevypršela jeho platnost, zobrazí se možnost Pokračovat v daném předplatném (pokud vypršela platnost předplatného, zobrazí se možnost Obnovit). Potřebujete poradit? Přečtěte si článek Změna předplatného účtovaného společností HBO.
  • Samsung: Přihlaste se ke svému účtu Samsung na stránce samsungcheckout.com a poté v nabídce Historie nákupů vyberte možnost Předplatné. Vyhledejte HBO Max a vyberte možnost Zrušit předplatné (pokud je k dispozici). Více informací najdete také tady: Pokyny společnosti Samsung pro zrušení.
  • Televizní nebo mobilní operátor: Přihlaste se ke svému účtu televizního nebo mobilního operátora a zkontrolujte stav svého předplatného HBO Max. Pokud potřebujete poradit, obraťte se na svého poskytovatele.

Pokud si nejste jisti, kdo je poskytovatelem, který vám HBO účtuje (nebo není uveden výše), přečtěte si článek Kdo mi vystavuje fakturu. Jakmile zjistíte, kdo je vaším poskytovatelem, vyberte ho na stránce Jak provést zrušení.

Potvrzení o zrušení
Někteří poskytovatelé vám při zrušení předplatného pošlou e-mail. Zkontrolujte, jestli vám do schránkytakový e-mail s potvrzením o zrušení předplatného HBO Max nepřišel.

Máte více předplatných

Pravděpodobně máte více účtů HBO Max.

Vyhledání více účtů…

Chcete-li zjistit, jestli máte více účtů, postupujte následovně:

  1. Otevřete HBO Max na každém zařízení, které používáte (telefon, tablet, televize, počítač).
  2. Proveďte jednu z následujících možností:
    • Telefon nebo tablet: Klikněte na svůj profil (vpravo nahoře), na ikonu Nastavení (ozubené kolečko vpravo nahoře) a pak najděte nebo klikněte na položku Účet.
    • Počítač: Vyberte svůj profil (vpravo nahoře), poté vyberte možnost Nastavení a najděte položku Účet.
    • Televizní zařízení: Vyberte ikonu Nastavení (ozubené kolečko vlevo dole) a potom možnost Účet.
  3. Zapište si e-mailovou adresu přidruženou ke svému účtu.

Přihlašujete se pomocí více e-mailových adres?

Pokud najdete více e-mailových adres, pak máte více účtů HBO Max. Chcete-li to napravit, přejděte u každého účtu do Nastavení a zjistěte, kdo vám platbu účtuje (viz Kdo mi vystavuje fakturu?).

Jakmile zjistíte, kdo vám platbu účtuje, můžete se rozhodnout, které předplatné chcete zrušit (viz Jak provedu zrušení?).

Nenašli jste více účtů?

Pokud jste na všech zařízeních přihlášeni ke stejnému účtu a každý měsíc vám je strženo více plateb, kontaktujte nás. Nezapomeňte mít po ruce následující informace:

  • Svoji e-mailovou adresu přidruženou k HBO Max
  • Informace o platbách na své platební kartě nebo účtu PayPal