Ändra ett Samsung-fakturerat abonnemang

Om du registrerade dig med HBO Max-appen på en Samsung-TV så kommer ditt abonnemang att faktureras ditt via Samsung.

Bekräfta först att ditt abonnemang faktureras via Samsung:

Hitta min faktureringsleverantör
  1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör något av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och hitta Abonnemang.
      Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.
    • Här kan du se vem ditt abonnemang faktureras genom:
      • Samsung: Se information nedan.
      • Annan leverantör: Hitta din faktureringsleverantör på den här sidan.

Andra sätt att hitta din faktureringsleverantör:

• HBOMax.com/account: Gå till HBOMax.com/account och logga in.
  • Kontoutdrag: Du kan även granska ditt kontoutdrag för en HBO Max-abonnemangsdebitering. Om din abonnemangsdebitering listar Samsung Electronics eller liknande så faktureras ditt abonnemang troligtvis via Samsung.

Frågor och svar om Samsung-fakturerade abonnemang

Hur avbryter jag?

Viktigt

För att undvika att debiteras för din nästa faktureringsperiod ska du avbryta ditt abonnemang minst 24 timmar före ditt nästa betalningsdatum. Att avinstallera HBO Max-appen avbryter inte ditt abonnemang.

Om du faktureras via Samsung så kan du avbryta ditt abonnemang på din Samsung TV eller webben. Gör så här:

Avbryta på din Samsung TV

Stegen varierar beroende på TV-modell. För mer information, gå till Samsungs artikel Avbryta abonnemang.

Avbryta via samsungcheckout.com

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in med ditt Samsung-konto.
  2. Välj Abonnemang i menyn Köphistorik.
  3. Hitta ditt HBO Max-abonnemang och välj därefter Avbryt abonnemang.

När du avbrutit abonnemanget bör du få ett e-postmeddelande från Samsung som bekräftar din annullering. Du kan fortsätta streama tills ditt abonnemang löper ut i slutet av din faktureringscykel.

Om du behöver hjälp med att avbryta ditt abonnemang, kontakta oss.

När förnyas mitt abonnemang?

Din första debitering inträffar när du startar ditt abonnemang. Därefter förnyas ditt abonnemang automatiskt tills du avbryter det. Du betalar för ditt abonnemang i början av din faktureringsperiod.

För att få reda på ditt datum för automatisk förnyelse:

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in med ditt Samsung-konto.
  2. Välj Abonnemang i menyn Köphistorik.
  3. Välj ditt HBO Max-abonnemang och se därefter statusfältet för ditt nästa betalningsdatum.

Hur ändrar jag min betalningsmetod?

Om du faktureras via Samsung TV så ändrar du betalningsmetod så här:

1. Gå till samsungcheckout.com och logga in med ditt Samsung-konto.
  2. Välj Betalningsmetod och därefter Lägg till betalningsmetod.
  3. Välj därefter Kredit-/betalkort och ändra din betalningsinformation.

Hur ändrar jag min faktureringsperiod?

För att ändra din faktureringsperiod avbryter du ditt abonnemang och väljer därefter en annan faktureringsperiod när du förnyar ditt abonnemang. Gör så här:

1. Avbryt ditt abonnemang via Samsung TV.
  2. Vänta på att ditt abonnemang går ut.
  3. När ditt abonnemang gått ut kan du förnya ditt abonnemang på din Samsung TV och välja antingen månatlig eller årlig fakturering.

Kan jag få en återbetalning?

Kontakta oss avseende förfrågningar om återbetalning av avgifter.