За што ви е потребна помош?
Најавување и пријавување
Теми
Начини да нè контактирате
Препорачано
Е-пошта
Испратете ни прашање и ние ќе ви одговориме по е-пошта
Е-пошта за поддршка на корисници
close
Е-пошта за поддршка на корисници
Испратете ни е-пошта
Испратете ни ваши коментари или прашања користејќи го формуларот подолу. Проверете дали сте ја додале korisnickapodrska@hbomax.com нашата адреса во вашите контакти за е-пошта за да го добиете нашиот одговор.
Дали плаќате на различна компанија?  Добијте помош на Промени претплата
Неважечка reCaptcha.
Со поднесување на ова, се согласувате со Правилата на користење и Политиката за приватност на HBO.
Испраќање пораки
Испратете ни порака во секое време
пон. - пет.: 09:00 - 17:45
close
Жалиме, во моментов сме недостапни. Сè уште може да стапите во контакт преку е-пошта или повторно да нè побарате во текот на нашето работно време.
Испратете ни е-пошта
Спремни сме да ви помогнеме во секое време!
Изберете тема
close