Hallinnoi laitteita tilisi avulla

Näet luettelon laitteista, joihin olet kirjautunut sisään tililläsi (katso ohjeet alta). Voit käyttää tiliäsi rajoittamattomalla määrällä laitteita, mutta samanaikaisten suoratoistojen määrää on rajoitettu.

Mitä laitetta käytät?

Laitteiden hallinnointi puhelimella tai tabletilla:

1. Avaa HBO Max puhelimella tai tabletilla.
  2. Napauta profiilikuvaketta (puhelimissa alareunassa, tableteissa vasemmassa reunassa) ja napauta sitten asetuskuvaketta (vasemmassa yläkulmassa).
  3. Napauta Hallinnoi laitteita (Hallinnoi laitteita käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  4. Tästä näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi, ja sen, milloin niitä on käytetty viimeksi. Laitteet lisätään automaattisesti tähän luetteloon, kun kirjaudut sisään laitteeseen.
  5. Poista laitteet, joita et enää käytä tai omista. Teet tämä kirjautumalla ulos laitteesta napauttamalla X.

Laitteiden hallinnointi tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen HBOMax.com tietokoneella ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse profiilisi oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Hallinnoi laitteita (Hallinnoi laitteita käytettävissä vain Aikuisten profiileilla).
  4. Tästä näet luettelon laitteista, jotka ovat käyttäneet tiliäsi, ja sen, milloin niitä on käytetty viimeksi. Laitteet lisätään automaattisesti tähän luetteloon, kun kirjaudut sisään laitteeseen.
  5. Poista laitteet, joita et enää käytä tai omista. Teet tämä kirjautumalla ulos laitteesta napsauttamalla X.
Tärkeää
Jos uskot, että tiliäsi käytetään ilman lupaasi, katso kohtaa Estä toista käyttämästä tiliäsi.