Kan jeg justere videokvaliteten manuelt?

HBO Max justerer automatisk videokvaliteten baseret på din netværksbåndbredde og forbindelseshastighed. De fleste serier og film er tilgængelige i høj opløsning (HD). Manuelle indstillinger for videokvalitet er ikke tilgængelige i øjeblikket.

Hvis din netværksbåndbredde er for lav, eller hvis forbindelseshastigheden svinger, kan du få en video med lavere opløsning. Hvis dette sker, skal du se Videoen lagres i buffer eller sættes på pause.

HBO Max har muligheder for at begrænse videoafspilningen afhængigt af din forbindelsestype (mobil eller WiFi). Du kan finde flere oplysninger på Begræns brugen af mobildata.

4K HDR
Nogle film kan streames i 4K på udvalgte enheder. Få mere at vide på Se i 4K HDR.