Vis abonnementsinformasjonen min

Mange leverandører tilbyr abonnementer på HBO Max. Trinnene for hvordan du endrer abonnement varierer avhengig av leverandøren din. Faktureringsleverandøren er leverandøren du registrerte deg hos eller som belaster deg for HBO Max.

Hvis du allerede kjenner til faktureringsleverandøren din, kan du:

Vis abonnementet ditt

Du finner faktureringsleverandøren din i Innstillinger når du er logget på HBO Max. Slik går du frem:

1. Åpne HBO Max eller logg inn på HBOMax.com på en datamaskin. Kan du ikke logge inn?
  2. Gjør ett av følgende:
    • Telefon eller nettbrett: Trykk på profilen din (øverst til høyre), Innstillinger-ikonet (tannhjul, øverst til høyre), og trykk på eller bla deretter til Abonnement.
    • TV-enhet: Velg Innstillinger-ikonet (tannhjul, nederst til venstre), og velg Konto.
    • Datamaskin: Velg profilen din (øverst til høyre) og velg Innstillinger og finn Abonnement.
      Abonnementsinformasjon er bare tilgjengelig for voksenprofiler.
  3. Velg Finn ut mer eller finn faktureringsleverandøren din nedenfor:

Andre metoder du kan bruke til å finne faktureringsleverandøren din:

• HBOMax.com/account: Logg inn på HBO Max-kontoen din på HBOMax.com/account.
  • Kontoutskrift: Du finner også faktureringsleverandøren din ved å se etter en belastning for abonnementet for HBO Max på kontoutskriften din. Hvis abonnementet ditt er en del av en TV, Internett- eller datapakke, kan det hende at du ikke ser en egen belastning for HBO Max.