Åtgärda HBO Max-abonnemangsproblem

Om du har ett HBO Max-abonnemang och inte kan streama eller ombeds att registrera dig så kan du prova följande.

Kontrollera statusen hos ditt abonnemang

Se till att ditt HBO Max-abonnemang är aktivt. Gör så här:

1. Öppna HBO Max eller logga in på HBOMax.com på din dator. Kan du inte logga in?
  2. Gör en av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Abonnemang.
    • TV-enhet: Välj ikonen för inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och därefter Konto.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), välj sedan Inställningar och hitta Abonnemang.
      Abonnemangsinformation är endast tillgänglig för Vuxenprofiler.
  3. Här kan du se information om ditt HBO Max-abonnemang.
  4. Om ditt HBO Max-abonnemang faktureras genom oss (HBO Nordic AB) så ser du nästa betalningsdatum. Om ditt abonnemang faktureras via en appbutik så ska du se till att ditt abonnemang inte löpt ut.:
    • Apple: Se Apples artikel Ändra abonnemang.
    • Google Play: På din dator går du till play.google.com och klickar därefter på Mina abonnemang till vänster och hittar ditt HBO Max-abonnemang.
    • Samsung TV: Gå till samsungcheckout.com och logga in med ditt Samsung-konto. Välj "Abonnemang" i menyn "Köphistorik". Välj ditt HBO Max-abonnemang och se därefter statusfältet för ditt nästa betalningsdatum.
Logga ut och in igen

Prova att logga ut och in igen. Gör så här:

1. Logga ut från HBO Max.
  2. Logga in igen till HBO Max.
  3. Spela upp en serie eller film.
Återställ ditt köp i App Store

Om du registrerade dig med HBO Max-appen på en Apple-, Android- eller Samsung TV-enhet så kan du prova att återställa ditt köp i appbutiken. För att få reda på hur, se Återställa ett abonnemang från appbutiken.

Registrera dig och länka abonnemanget till ditt konto

Om du skapade ditt konto via en TV- eller mobilleverantör så kan du registrera dig via din leverantör och länka ditt HBO Max-konto till ditt HBO Max-abonnemang. Gör så här:

1. Logga in på ditt konto på din telefon, surfplatta eller dator.
  2. Om du blir ombedd att skapa ett konto väljer du länken längst ner på sidan som säger att du redan har ett konto. Om du inte får det här alternativet så provar du att spela upp något.
  3. Välj din leverantör från listan (som du registrerade dig genom).
  4. Logga in på ditt leverantörskonto.
  5. Vi kommer leta efter ditt abonnemang och länka det till ditt HBO Max-konto.

När ditt konto och abonnemang är länkade kan du logga in (med din e-postadress och lösenord för HBO Max) och streama på valfri enhet som stöds.