Nelze přidat nebo změnit informace o platbě

Nové předplatné?
Pokud se pokoušíte zakoupit předplatné na stránkách HBOMax.com a nemůžete přidat své platební údaje, projděte si níže uvedenou část Chyba při platbě.

Změna platebních údajů

Pokud je vaše předplatné účtováno prostřednictvím nás (společnost HBO Nordic AB nebo HBO Europe, s.r.o.), můžete změnit své platební údaje na stránce Účet. Zde je postup, jak na to:

  1. Přejděte na stránku HBOMax.com/account a přihlaste se ke svému účtu HBO Max. Nemůžete se přihlásit? Zkuste resetovat své heslo.
  2. Vyberte možnost Upravit způsob platby. Pokud tuto možnost nemáte, poznamenejte si, prostřednictvím koho je vaše předplatné účtováno, a vyhledejte ho na stránce Změnit způsob platby.
  3. Přidejte své platební informace a vyberte možnost Uložit změny. Pokud se zobrazí chyba platby nebo se vám nepodaří změny uložit, projděte si další část.
  4. Vaše banka může požadovat, abyste před autorizací transakce ověřili svou totožnost ve službě 3D-Secure. Pokud máte potíže se službou 3D-Secure, obraťte se na svou banku.

Vaše aktualizované platební údaje budou použity pro další vyúčtování předplatného.

Chyba platby nebo nelze uložit změny

Pokud je vaše předplatné účtováno prostřednictvím nás (společnost HBO Nordic AB nebo HBO Europe, s.r.o.) a zobrazuje se chyba platby nebo nemůžete uložit své platební údaje, zde je několik informací, které byste měli vědět:

Váš způsob platby musí…

  • Podporovat mezinárodní nákupy
  • Být vydán v regionu, kde jste zahájili své předplatné
  • Podporovat opakované platby (některé předplacené karty opakované platby nepodporují)
  • Podporovat online platby
  • Být jedním z následujících: Visa, MasterCard, PayPal nebo iDEAL (pouze Nizozemsko)

Pokud vám tyto informace nepomohou, můžete vyzkoušet následující:

Krok 1: Ověřte své platební údaje

  • Ujistěte se, že údaje, které odesíláte, odpovídají údajům na vaší kartě: Jméno, číslo karty, datum platnosti a bezpečnostní kód (použijte výše uvedené kroky pro změnu platby).

Krok 2: Řešení problémů s prohlížečem

  1. Zkuste použít jiný podporovaný prohlížeč: Chrome, FireFox, Microsoft Edge nebo Safari.
  2. Zkuste použít anonymní režim nebo soukromé okno prohlížeče. Zde je postup, jak na to:
    • Otevřete nové v anonymním režimu nebo soukromé okno a přihlaste se na stránku HBOMax.com/account. Vyberte možnost Upravit způsob platby. Zadejte své platební údaje a vyberte možnost Uložit změny.
  3. Zkuste místo telefonu použít počítač nebo naopak.

Pokud tyto kroky nepomohou, zkuste použít jiný způsob platby nebo se pro pomoc obraťte na svou banku.

Použijte jiný způsob platby

Zkuste použít jiný způsob platby. Můžete použít kterýkoli z následujících způsobů: Visa, MasterCard, PayPal nebo iDEAL (pouze Nizozemsko).

Kontaktujte svou banku

Vaše banka může požadovat, abyste před autorizací transakce ověřili svou totožnost ve službě 3D-Secure. Obraťte se na svou banku nebo finanční instituci a zjistěte, proč vybraný způsob platby nefunguje.

Kontaktujte nás

Pokud jste vyzkoušeli výše uvedené kroky a kontaktovali jste svou banku, obraťte se na nás s žádostí o pomoc.