Správa zařízení pomocí mého účtu

Můžete si zobrazit seznam zařízení, ke kterým jste se přihlásili pomocí svého účtu (viz kroky níže). Počet zařízení, která můžete se svým účtem používat, není omezen, avšak počet současných streamů omezený je.

Jaké zařízení používáte?

Pro správu zařízení v telefonu nebo tabletu:

  1. Otevřete aplikaci HBO Max ve svém telefonu nebo tabletu.
  2. Klepněte na svůj profil (vpravo nahoře) a poté na ikonu Nastavení (ozubené kolečko vpravo nahoře).
  3. Klepněte nebo přejděte na položku Zařízení. Klikněte na možnost Spravovat zařízení (je-li k dispozici). (Zařízení mohou spravovat pouze uživatelé s profilem dospělé osoby.)
  4. Zde se zobrazí seznam zařízení, která použila váš účet, spolu s datem posledního použití. Zařízení jsou automaticky přidávána do tohoto seznamu, když se na zařízení přihlásíte.
  5. Odstraňte všechna zařízení, která již nepoužíváte nebo nevlastníte. Stačí klepnout na symbol X pro odhlášení ze zařízení.

Pro správu zařízení v počítači:

  1. Přejděte ve svém počítači na stránku HBOMax.com a přihlaste se.
  2. Vyberte svůj profil (vpravo nahoře), vyberte možnost Nastavení a přejděte dolů na položku Zařízení.
  3. Vyberte možnost Správa zařízení (Správa zařízení je k dispozici pouze u profilů dospělých).
  4. Zde se zobrazí seznam zařízení, která použila váš účet, spolu s datem posledního použití. Zařízení jsou automaticky přidávána do tohoto seznamu, když se na zařízení přihlásíte.
  5. Odstraňte všechna zařízení, která již nepoužíváte nebo nevlastníte. Stačí kliknout na symbol X pro odhlášení ze zařízení.
Důležité
Pokud si myslíte, že je váš účet používán bez vašeho oprávnění, projděte si článek Můj účet používá někdo jiný, co mám dělat?.

Přihlášení na novém zařízení

Když dojde z vašeho účtu k přihlášení na novém zařízení, obdržíte e-mail s následujícími údaji:

  • Typ zařízení
  • Poloha (přibližné umístění zařízení)
  • Čas (datum a čas)

Pokud zařízení nepoznáte, doporučujeme změnit heslo a odhlásit se ze všech zařízení. Postup najdete v části Můj účet používá někdo jiný, co mám dělat?.