Najděte verzi aplikace HBO Max?

Aktualizace aplikace HBO Max

Chcete-li získat nejnovější verzi aplikace HBO Max, otevřete na svém zařízení obchod s aplikacemi a vyhledejte HBO Max. Pokud je k dispozici aktualizace aplikace, vyberte možnost Aktualizovat nebo Stáhnout. Další nápovědu najdete v Aktualizujte software v článku Řešení problémů s televizí nebo Řešení problémů s telefonem nebo tabletem.

Jaké zařízení používáte?

Zobrazení verze aplikace HBO Max na televizi:

  • Vyberte ikonu Nastavení (ozubené kolečko vlevo dole), poté přejděte doprava a vyberte možnost Info.

Chcete-li zobrazit verzi aplikace HBO Max, aniž byste ji otevřeli:

Android TV
Na Android TV zvýrazněte dlaždici HBO Max a poté stiskněte a podržte tlačítko Vybrat. Pak vyberte možnost Zobrazit podrobnosti.
Apple TV
Otevřete aplikaci App Store a vyhledejte HBO Max. Jakmile HBO Max najdete, aplikaci vyberte a číslo verze se zobrazí v nabídce Co je nového.
LG TV
Chcete-li se ujistit, že máte nejnovější verzi, přejděte do nabídky LG Content Store > Aplikace > Moje aplikace. Pak vyhledejte a vyberte aplikaci HBO Max. Na stránce aplikace HBO Max vyberte možnost Aktualizovat (je-li k dispozici). V podrobnostech aplikace vyberte možnost Více a uvidíte verzi aplikace.
Konzole PlayStation
Na konzoli PlayStation zvýrazněte aplikaci HBO Max, na ovladači stiskněte tlačítko Možnosti a vyberte možnost Informace.
Samsung TV
Na Samsung TV zvýrazněte aplikaci HBO Max, stiskněte a podržte tlačítko Vybrat na dálkovém ovladači a zvolte možnost Zobrazit podrobnosti.
Konzole Xbox
Na konzoli Xbox zvýrazněte aplikaci HBO Max, na ovladači stiskněte tlačítko Menu(vypadá jako tři vodorovné čáry) a vyberte možnost Spravovat aplikaci.

Zobrazení verze aplikace HBO Max v telefonu nebo tabletu:

  • Otevřete aplikaci HBO Max, klikněte na svůj profil (vpravo nahoře) a poté na ikonu Nastavení (ozubené kolečko vpravo nahoře). Přejděte dolů do sekce Informace a najděte verzi.

Chcete-li zobrazit verzi aplikace HBO Max, aniž byste ji otevřeli:

Telefon nebo tablet se systémem Android
V telefonu nebo tabletu se systémem Android přejděte do Nastavení, klikněte na možnost Nastavení vyhledávání a zadejte HBO Max. Ve výsledcích vyhledávání klepněte na možnost HBO Max a přejděte dolů, kde zjistíte verzi (postup se liší podle verze systému Android).
iPhone nebo iPad
Otevřete aplikaci App Store a vyhledejte HBO Max. Po jejím vyhledání klepněte na logo HBO Max a číslo verze se zobrazí v nabídce Co je nového.

Zobrazení verze HBO Max v počítači:

  • Vyberte svůj profil (vpravo nahoře), vyberte možnost Nastavení, přejděte na položku Informace a najděte verzi.