Ја заборавив лозинката за HBO Max

Ако не ја знаете лозинката за вашата сметка на HBO Max, можете да ја ресетирате (видете подолу) или да ја промените вашата лозинка во Поставки. За да го направите ова, ќе треба да имате пристап до адресата на е-поштата на вашата сметка.

Не можете да пристапите до е-поштата на сметката?

Ако немате пристап до адресата на е-поштата поврзана со вашата сметка на HBO Max, ве молиме контактирајте со нас.

Кој уред го користите?

Еве како да ја ресетирате вашата лозинка:

 1. Отворете го HBO Max и потоа допрете ја иконата Профил (лице, горе десно).
 2. Потоа, допрете Најавете се на вашата сметка.
 3. Допрете Заборавена лозинка?
 4. Внесете ја е-поштата на вашата сметка и потоа изберете Поднеси. Ја заборавивте е-поштата на вашата сметка?
 5. Проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ испратена од HBO Max. Оваа е-пошта треба да пристигне во рок од неколку минути.
  Немате е-пошта за ресетирање на лозинката?
  Ова значи дека е-поштата што ја внесовте не се користи за ниедна сметка. Дали имате друга адреса за е-пошта? Повторете ги овие чекори за секоја од вашите адреси на е-пошти.
 6. Отворете ја е-поштата „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ и изберете Ресетирај лозинка.
 7. Внесете нова лозинка, а потоа изберете Зачувај лозинка.

Ако сè уште не добиете е-пошта за ресетирање лозинка, погледнете во Не можам да ја ресетирам лозинката.

Порака „Проверете ги информациите на вашата сметка“

Проверете дали вашиот телевизиски пакет, интернет-услуга или безжичен план вклучува пристап до HBO Max. За да го направите ова, видете Проверете ги информациите на вашата сметка.

Еве како да ја ресетирате вашата лозинка:

 1. Одете на HBOMax.com и изберете Најава (горе десно).
 2. Изберете Заборавена лозинка.
 3. Внесете ја е-поштата на вашата сметка и потоа изберете Поднеси. Ја заборавивте е-поштата на вашата сметка?
 4. Проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ испратена од HBO Max. Оваа е-пошта треба да пристигне во рок од неколку минути.
  Немате е-пошта за ресетирање на лозинката?
  Ова значи дека е-поштата што ја внесовте не се користи за ниедна сметка. Дали имате друга адреса за е-пошта? Повторете ги овие чекори за секоја од вашите адреси на е-пошти.
 5. Отворете ја е-поштата „Ресетирајте ја вашата лозинка за HBO Max“ и изберете Ресетирај лозинка.
 6. Внесете нова лозинка, а потоа изберете Зачувај лозинка.

Ако сè уште не добиете е-пошта за ресетирање лозинка, погледнете во Не можам да ја ресетирам лозинката.

Порака „Проверете ги информациите на вашата сметка“

Проверете дали вашиот телевизиски пакет, интернет-услуга или безжичен план вклучува пристап до HBO Max. За да го направите ова, видете Проверете ги информациите на вашата сметка.