Не можам да ја ресетирам лозинката за HBO Max

Кога ќе ја ресетирате лозинката, треба да добиете е-пошта „Генерирај нова HBO Max лозинка“ во рок од неколку минути (пораката е испратена од no-reply@message.hbomax.com).

Ако не добиете е-пошта за ресетирање лозинка, тоа значи дека е-поштата што ја внесовте не е поврзана со сметка на HBO Max.

Погрешно внесена е-пошта на сметката или немате пристап

Ако погрешно сте ја внеле вашата е-пошта кога сте ја креирале вашата сметка или веќе немате пристап до е-поштата поврзана со вашата сметка, ве молиме контактирајте со нас.

Работи со кои можете да се обидете

Ако не добивте е-пошта Ресетирај лозинка:

Пребарајте во вашето приемно сандаче

Ако не добиете е-пошта Ресетирај лозинка:

 • Пребарајте ги сите ваши папки за приемно сандаче за е-пошта од HBO Max (пребарајте за „Генерирај нова HBO Max лозинка“ или само „HBO Max“).
 • Проверете ги папките Промоции и Спам.
Обидете се со друга адреса на е-пошта

Дали имате друга е-пошта што можеби сте ја користеле за вашата сметка на HBO Max? Ако имате, обидете се со овие чекори:

 1. Одете на HBOMax.com/forgot-password.
 2. Внесете друга ваша адреса на е-пошта и изберете Поднеси.
 3. Почекајте неколку минути и проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта „Ресетирај лозинка за HBO Max“ испратена од HBO Max.

Ако има сметка поврзана со е-поштата што сте ја внеле, ќе добиете е-пошта „Ресетирај лозинка за HBO Max“. Ако не ја добиете оваа е-пошта, обидете се со овие чекори за секоја од вашите сметки за е-пошта.

Најдете ја адресата на вашата е-пошта во Поставки

Ако сте најавени на уред, еве како да ја пронајдете е-поштата на вашата сметка:

 1. Отворете го HBO Max на уред на којшто сте веќе најавени (телефон, таблет, компјутер или ТВ).
 2. Направете едно од следниве:
  • Телефон или таблет: Допрете го вашиот профил (горе десно), иконата Поставки (запченик, горе десно), а потоа најдете или допрете Сметка.
  • Компјутер: Изберете го вашиот профил (горе десно), потоа изберете Поставки и најдете Сметка.
  • ТВ уред: Изберете ја иконата Поставки (запченик, долу лево), а потоа изберете Сметка.
 3. Забележете ја адресата на вашата е-пошта за сметката.
  Ако веќе немате пристап до оваа е-пошта, контактирајте со нас.
 4. Одете на HBOMax.com/forgot-password, внесете ја е-поштата на вашата сметка и потоа изберете Поднеси.
 5. Почекајте неколку минути и проверете го вашето приемно сандаче за е-пошта „Ресетирај лозинка за HBO Max“.
Обидете се да го вратите купеното

Ако сте се регистрирале со апликацијата HBO Max (на уред со Android, уред Apple или Samsung TV), обидете се да ја вратите претплатата во продавницата за апликации:

 1. Отворете ја апликацијата HBO Max на телефон, таблет или телевизор каде што сте ја започнале претплатата.
 2. На екранот за најава, изберете Врати го купеното.

За да дознаете повеќе, видете Враќање претплата преку продавница за апликации.

Поврзани написи