Мојот давател не е наведен

Вашиот давател е оној преку кого сте се регистрирале или оној што ви наплаќа за HBO Max. Видете ја нашата листа на даватели на HBO Max.

Како добивате HBO Max?

Како се регистриравте?

HBOMax.com или апликацијата HBO Max

Отворете го HBO Max и најавете се со вашата е-пошта и лозинка.

Apple, Google Play или Samsung

Претплатени сте преку продавницата за апликации?

  • Apple App Store
  • Google Play
  • Samsung TV

Отворете го HBO Max и најавете се со вашата е-пошта и лозинка.

Телевизиски или мобилен оператор

Ако се претплаќате на HBO Max преку телевизиски или мобилен оператор, вашиот оператор ќе ве извести како можете да ја регистрирате и поврзете вашата претплата на HBO Max со сметка. Откако ќе добиете сметка на HBO Max, ќе се најавите со вашата е-пошта и лозинка на HBO Max.

Одете на страницата Изберете го вашиот давател за листа на поддржани телевизиски и мобилни оператори. Ако вашиот давател не е наведен, можеби сè уште не го поддржува HBO Max.