Upoznavanje aplikacije HBO Max

Zaslon početne stranice

Kad prvi put otvoriš HBO Max, nalaziš se na zaslonu početne stranice. Tu ćeš pronaći istaknute serije i filmove i svoj popis Nastavi gledati, preporuke (Za tebe) i Moj popis.

Dječji profili
Za više informacija o iskustvu početnog zaslona Djeca, pogledajte Dječji profili i roditeljska zaštita.

Za odlazak na na Početnu stranicu:

  • TV: Pomakni ulijevo i odaberi ikonu Početna stranica (kuća).
  • Računalo: Odaberi ikonu Izbornik (3 vodoravne crte), a zatim odaberi Početna stranica.
  • Telefon ili tablet : Dodirni ikonu Početna stranica (kuća).

Za tebe (preporuke)

„Za tebe” je redak na zaslonu početne stranice u kojem su prikazane preporuke za serije i filmove na temelju sadržaja gledanog u prošlosti (samo profili Odrasli). Možeš početi gledati nešto iz tog retka ili možeš dodati preporuku za seriju ili film na Moj popis za kasnije gledanje.

Pregledavanje

Ako niste sigurni što želite gledati, odaberite ikonu Pregledavanje (3 vodoravne crte).

Tu možeš pregledavati Originals produkciju, što je novo (Upravo dodano), i po žanru (npr. akcija ili komedije). Kad odabereš žanr, možeš odabrati iz vodoravnog izbornika (npr. Istaknuto, Upravo dodano) i tako suziti rezultate. Na primjer, iz izbornika Pregled možeš odabrati Komedije i zatim Serije za prikaz svih humorističnih serija.

Ako je aktivan profil dječji profil, možeš pregledavati po dobnoj skupini (npr. od 10 do 12 godina), kategorijama Upravo dodano, Animirani ili pregledavati po likovima.

Pretraživanje

Ako znaš što želiš gledati, možeš upotrijebiti Pretraživanje. Odaberi ikonu Pretraživanje (povećalo) te upiši naziv serije, filma ili naslov epizode, ime redatelja, scenarista, lika, naziv marke (npr. HBO ili DC), žanr ili ime glumca ili glumice. Dok pišeš, vidjet ćeš podudaranja. Rezultati pretraživanja uključuju samo serije i filmove koji se mogu gledati u aktivnom profilu. Za više informacija, pogledaj odjeljak Pregledavanje i pretraživanje.

Ne možete se odlučiti koju epizodu gledati? Da biste reproducirali nasumično odabranu epizodu, tražite seriju koju vam se sviđa, a zatim odaberite Miješanje na stranici s opisom serije. Miješanje je dostupno s određenim serijama (npr. crtanim filmovima i humorističnim serijama) na računalima i nekim televizijskim uređajima. Pratite nas jer planiramo dodati značajku Miješanje još većem broju uređajā.

Profil

Odaberi ikonu profila za prebacivanje ili dodavanje profila ili upravljanje istima. Profil je i mjesto u kojem možeš pristupiti odjeljcima Moje stvari (Moj popis i Nastavi gledati). Tvoja Pretplata (podatci za naplatu), tvoja roditeljska zaštita, i tvoj Račun dostupni su u stavci Postavke.

Hubs

Hubs ti omogućuju pregledavanje serija i filmova jedne marke, npr. HBO ili DC.