Elkjop och HBO Max-erbjudande

Elkjop och HBO Max erbjuder rabatterade 6- eller 12-månadersabonnemang på HBO Max. Efter kampanjperiodens slut (6 eller 12 månader) betalar du den aktuella månadsavgiften tills du avbryter abonnemanget.

För att kvalificera dig för detta erbjudande måste du:

• Vara en Elkjop-kund
  • Vara en ny HBO Max-prenumerant
  • Vara bosatt i Danmark, Finland, Norge eller Sverige och över 18 år

Här är några vanliga frågor och svar:

Hur fungerar erbjudandet?

Här är vad du behöver göra:

1. Gör en av följande:
    • Köp en HBO Max-kampanjkod för en 6- eller 12-månaders HBO Max-abonnemang.
    • Köp en kvalificerad elektronisk produkt från Elkjop (online eller i butik).
  2. Du får antingen en HBO Max-kampanjkod via e-post eller på din faktura från butiken.
  3. För att lösa in din kampanjkod går du till HBOMax.com/redeem.
  4. Ange din kampanjkod och välj Få erbjudandet. Om du har problem med att lösa in koden, se Kan inte lösa in kampanjkoden.
  5. Du kommer att se din kampanjinformation såsom plan, pris och kampanjperiod.
  6. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du måste skapa ett nytt konto för att lösa in detta kampanjerbjudande.
  7. Lägg till din betalningsinformation
    När din kampanjperiod upphör (6 eller 12 månader) debiteras du den aktuella månadsavgiften för abonnemang (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter abonnemanget.
  8. Välj Starta abonnemang.
  9. Välj Nu går vi och du är redo att streama!

För att se information om ditt abonnemang (såsom ditt nästa faktureringsdatum), se Ändra ett HBO-fakturerat abonnemang.

Hur länge är erbjudandet tillgängligt?

Det här erbjudandet är tillgängligt från 1 mars 2022 till 30 april 2022. Kampanjkoder måste lösas in senast den 31 december 2022, kl. 23:59 CET.

När kommer mitt kort att debiteras?

Efter kampanjperioden på 6 eller 12 månader debiteras du den aktuella månadsavgiften (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter abonnemanget.

Om du väljer att byta abonnemangsplan under din kampanjperiod så kan du förlora fördelen med ditt erbjudande.

Vilka är villkoren för erbjudandet?

12 månaders abonnemang

Från den 10 januari 2022 till den 30 april 2022 kommer kunder att kunna köpa det förbetalda 12-månadersabonnemanget på HBO Max för 699 kr genom Elgiganten i Sverige. Med det förbetalda 12-månadersabonnemanget sparar kunderna i Sverige 34 % jämfört med det ordinarie månadspriset, för 12 månader. Det ordinarie priset per månad för HBO Max i Sverige är 89kr/månad.

För att köpa det förbetalda 12-månaders HBO Max-abonnemanget via Elgiganten måste du vara en ny abonnent till HBO Max, vara 18 år eller äldre, och använda din kampanjkod (som distribueras via e-post) när du skapar ett abonnemang på HBO Max genom att gå in på hbomax.com/redeem inom tre månader efter köpet.

Efter den förbetalda abonnemangsperioden på 12 månader förnyas abonnemanget automatiskt och löpande varje månad till det då gällande abonnemangspriset för HBO Max månadsplan, om du inte säger upp Abonnemanget innan förnyelsen. För att säga upp ditt abonnemang, se Abonnemang i dina inställningar, välj Hantera Abonnemang och välj sedan Avbryt Abonnemang. Om du avbryter ditt Abonnemang kommer du att fortsätta ha tillgång till HBO Max under den återstående tiden som du redan har betalat för.

6 månaders abonnemang

Erbjudandet gäller från den 10 januari 2022 till den 30 april 2022 ("Kampanjperiod"). Detta erbjudande är endast tillgängligt för nuvarande Elgiganten-kunder. Under Kampanjperioden kommer berättigade Elgiganten-kunder som utnyttjar kampanjerbjudandet att kunna förskottsbetala ett 6-månaders abonnemang på HBO Max till priset av 5 månader. Det totala rabatterade priset är i Sverige 445 kr. Det ordinarie priset för ett månadsabonnemang på HBO Max är för närvarande 89kr/månad i Sverige. Detta erbjudande är endast tillgängligt i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

För att få det rabatterade abonnemangspriset måste du köpa det förbetalda 6-månadersabonnemanget via Elgiganten under Kampanjperioden, vara ny abonnent på HBO Max, vara 18 år eller äldre, och använda din kampanjkod (som distribueras via e-post) när du skapar ett abonnemang på HBO Max genom att gå in på hbomax.com/redeem inom tre månader efter köpet. Koder kommer att delas ut under Kampanjperioden enligt först till kvarn-principen så länge de räcker. Kampanjkoden är ej överlåtbar. Begränsning på en kod per kund. Detta erbjudande kan inte kombineras med något annat kampanjerbjudande för HBO Max.

Efter den rabatterade abonnemangsperioden förnyas 6-månadersabonnemanget automatiskt och löpande varje månad till det då aktuella abonnemangspriset för HBO Max månadsplan, om du inte avbryter innan det förnyas. För att avbryta ditt abonnemang, se Abonnemang i dina inställningar och välj Hantera Abonnemang och välj sedan Avbryt Abonnemang. Om du säger upp ditt abonnemang kommer du att fortsätta ha tillgång till HBO Max under den återstående tiden som du redan har betalat för. Om du ändrar din plan kommer ändringen att träda i kraft i slutet av din då aktuella faktureringsperiod.