Hur skaffar jag HBO Max?

Värt att veta

Registrera dig på din enhet

Så här registrerar du dig:

• Välj mellan månads- eller årsfakturering.
  • En gratis provperiod ingår inte.

HBOMax.com
Nya användare
  1. Gå till HBOMax.com/subscribe.
  2. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    Används redan e-postkontot?
    Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Välj Logga in och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  3. Lägg till din betalningsmetod och kampanjkod (om du har en). Kan du inte lösa in kampanjkoden?
  4. Välj Starta Abonnemang.
  5. Välj din profil och du är redo att streama.

Observera  Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med att lösa Captcha-uppgiften kan du välja Prova ett annat pussel eller Starta om för att börja på nytt med uppgiften.

Du kan också välja Ljudutmaning för att säkra ditt konto på ett annat sätt.

Återkommande användare
  1. Gå till HBOMax.com/subscribe.
  2. Välj Logga in (uppe till höger).
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och välj Logga in. Kan du inte logga in?
  4. Välj en faktureringsperiod.
  5. Lägg till din betalningsmetod och kampanjkod (om du har en). Kan du inte lösa in kampanjkoden?
  6. Välj Starta Abonnemang.
  7. Välj din profil och du är redo att streama.

Observera  Om du har problem med att streama efter att du har återupptagit ditt abonnemang kan du prova att logga ut och logga in igen.

Android-telefon eller -surfplatta
Nya användare
  1. Öppna HBO Max och tryck på profilikonen (figur, uppe till höger).
  2. Välj Registrera dig nu.
  3. Välj en faktureringsperiod.
  4. Välj Fortsätt.
  5. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    Används redan e-postkontot?
    Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Välj Logga in och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  6. Följ instruktionerna på skärmen för att starta ett abonnemang via Google Play.
Återkommande användare
  1. Öppna HBO Max och tryck på profilikonen (figur, uppe till höger).
  2. Välj Logga in på ditt konto.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och välj Logga in. Kan du inte logga in?
  4. Välj Registrera dig nu.
  5. Välj en faktureringsperiod.
  6. Välj Fortsätt.
  7. Följ instruktionerna på skärmen för att starta abonnemang via Google Play.

Observera  Om du har en Samsung Z Fold3-mobil registrerar du dig på HBOMax.com.

Apple iPhone, iPad eller iPod touch
Nya användare
  1. Öppna HBO Max och tryck på profilikonen (figur, uppe till höger).
  2. Välj Registrera dig nu.
  3. Välj en faktureringsperiod.
  4. Välj Fortsätt.
  5. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    Används redan e-postkontot?
    Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Välj Logga in och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  6. Följ instruktionerna på skärmen för att starta abonnemang via Apple.
Återkommande användare
  1. Öppna HBO Max och tryck på profilikonen (figur, uppe till höger).
  2. Välj Logga in på ditt konto.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och välj Logga in. Kan du inte logga in?
  4. Välj Välj en plan.
  5. Välj en faktureringsperiod.
  6. Välj Fortsätt.
  7. Följ instruktionerna på skärmen för att starta abonnemang via Apple.

Så här registrerar du dig:

• Välj mellan månads- eller årsfakturering.
  • En gratis provperiod ingår inte.

Nya användare
  1. Gå till HBOMax.com/subscribe.
  2. Välj en faktureringsperiod.
  3. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    Används redan e-postkontot?
    Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Välj Logga in och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  4. Lägg till din betalningsmetod och kampanjkod (om du har en). Kan du inte lösa in kampanjkoden?
  5. Välj Starta Abonnemang.
  6. Välj din profil och du är redo att streama.

Observera  Kan du inte lösa Captcha-pusslet?

Ibland ber vi dig att lösa ett pussel för att skydda ditt konto. Om du har problem med att lösa Captcha-uppgiften kan du välja Prova ett annat pussel eller Starta om för att börja på nytt med uppgiften.

Du kan också välja Ljudutmaning för att säkra ditt konto på ett annat sätt.

Återkommande användare
  1. Gå till HBOMax.com/subscribe.
  2. Välj Logga in (uppe till höger).
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och välj sedan Logga in. Kan du inte logga in?
  4. Välj en faktureringsperiod.
  5. Lägg till din betalningsmetod och kampanjkod (om du har en). Kan du inte lösa in kampanjkoden?
  6. Välj Starta Abonnemang.
  7. Välj din profil och du är redo att streama.

Så här registrerar du dig:

• Välj mellan månads- eller årsfakturering.
  • En gratis provperiod ingår inte.

Android TV
Nya användare

Du kan registrera dig via Play Store eller starta abonnemang och installera på samma gång.

Registrera dig
  1. Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max.
  2. Välj HBO Max och välj Installera.
  3. Öppna HBO Max och välj Registrera dig nu. (Ser du inte detta alternativ kan du välja ett program eller en film och sedan välja Logga in.)
  4. Välj en faktureringsperiod.
  5. Du kan slutföra registreringen på din tv eller din mobila enhet.
  6. Registrera dig på din tv
    1. Ange din e-postadress och skapa ett lösenord och välj sedan Nästa. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    2. Ange ditt för- och efternamn och välj Acceptera och skapa konto.
      Observera  Kan du inte skapa ett konto?
      Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Gå tillbaka till startskärmen och följ stegen för återvändande användare eller ange en annan e-postadress.
    Registrera dig på din telefon eller surfplatta
    1. Skanna QR-koden på din tv med din telefon eller surfplatta. Detta tar dig till hbomax.com/activate.
    2. Ange koden på 6 tecken som visas ovanför QR-koden på din tv och välj sedan Nästa.
    3. Fyll i formuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
      Observera  Kan du inte skapa ett konto?
      Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Gå tillbaka till startskärmen och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  7. Följ instruktionerna på skärmen för att starta abonnemang via Google Play.
Starta abonnemang och installera

Du kan installera HBO Max och starta abonnemanget på samma gång. Så här gör du:

1. Öppna Play Store på din Android TV. Sök och välj HBO Max.
  2. Välj Starta abonnemang och installera.
  3. Om du godkänner att ditt HBO Max-konto skapas och länkas till ditt Google-konto väljer du Godkänn och fortsätt.
  4. Välj din betalningsmetod och välj sedan Starta abonnemang.
  5. Välj Fortsätt till HBO Max. Ditt HBO Max-konto skapas med din Gmail-adress och länkas till ditt Google-konto. Du kan hantera dina länkade konton på g.co/linkedaccounts.
  6. Ange ett lösenord för ditt HBO Max-konto och välj sedan Skapa lösenord.
  7. Välj Fortsätt till HBO Max, välj vem som använder kontot och så är du redo att streama.
Återkommande användare
  1. Öppna HBO Max och logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord. Kan du inte logga in?
  2. Välj Registrera dig nu. (Ser du inte detta alternativ kan du välja ett program eller en film och sedan välja Logga in.)
  3. Välj en faktureringsperiod.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att starta ett abonnemang via Google Play.
Apple TV
Nya användare
  1. Öppna HBO Max och välj profilikonen (figur, uppe till vänster).
  2. Välj Registrera dig nu. (Ser du inte detta alternativ kan du välja ett program eller en film och sedan välja Logga in.)
  3. Välj en faktureringsperiod.
  4. Du kan slutföra registreringen på din tv eller din mobila enhet.
    Registrera dig på din tv
    1. Ange din e-postadress och skapa ett lösenord och välj sedan Nästa. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    2. Ange ditt för- och efternamn och välj Acceptera och skapa konto.
      Observera  Används redan e-postkontot?
      Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Gå tillbaka till startskärmen och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
    Registrera dig på din telefon eller surfplatta
    1. Skanna QR-koden på din tv med din telefon eller surfplatta. Detta tar dig till hbomax.com/activate.
    2. Ange koden på 6 tecken som visas ovanför QR-koden på din tv och välj sedan Nästa.
    3. Fyll i formuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
      Observera  Används redan e-postadressen?
      Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Gå tillbaka till startskärmen och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  5. Följ instruktionerna på skärmen för att starta ett abonnemang via Apple.
Återvändande användare
  1. Öppna HBO Max och logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord. Kan du inte logga in?
  2. Välj Registrera dig nu. (Ser du inte detta alternativ kan du välja ett program eller en film och sedan välja Logga in.)
  3. Välj en faktureringsperiod.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att starta abonnemang via Apple.
Samsung TV
Nya användare
På din tv:
  1. Öppna HBO Max och välj Registrera dig och sedan Registrera dig nu. (Om du inte ser det här alternativet kan du välja ett program eller en film och sedan välja Registrera dig nu.)
  2. Välj en faktureringsperiod.
På din telefon eller dator:
  1. Öppna en webbläsare och gå till hbomax.com/activate.
  2. Ange koden på 6 tecken från din tv och välj Nästa.
  3. Fyll i formuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med denna e-postadress och tillhörande lösenord.
    Används redan e-postkontot?
    Ett befintligt konto använder denna e-postadress. Gå tillbaka till startskärmen och följ stegen för återkommande användare eller ange en annan e-postadress.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att starta ett abonnemang via Samsung TV.
Återkommande användare
  1. Öppna HBO Max och logga in med ditt kontos e-postadress och lösenord. Kan du inte logga in?
  2. Välj Registrera dig nu. (Ser du inte detta alternativ kan du välja ett program eller en film och sedan välja Logga in.)
  3. Välj en faktureringsperiod.
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att starta ett abonnemang via Samsung TV.

Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på återkommande basis till den då gällande abonnemangskostnaden (plus tillämpliga skatter) tills du väljer att avbryta den.

När du har registrerat dig kan du logga in och streama HBO Max på alla dina favoritenheter. Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på återkommande basis tills du väljer att avbryta.

Det är inte alla betalningsmetoder som accepteras för återkommande abonnemang. Kontrollera med din app store (Apple, Google Play eller Samsung Checkout) för att ta reda på vilka betalningsmetoder som accepteras.

Verifiera ditt kontos e-postadress
Leta efter ett "Vänligen bekräfta din e-postadress"-meddelande från HBO Max i din inkorg. Öppna det här e-postmeddelandet och välj Verifiera e-postadress. Om du inte hittar e-postmeddelandet, se Verifiera kontots e-postadress.

Registrera dig via en leverantör

Kontakta din leverantör och fråga om det finns möjlighet att lägga till HBO Max. Du kan också göra följande:

1. Gå till HBOMax.com.
  2. Välj Logga in (uppe till höger).
  3. Välj Länk till din leverantör.
  4. Välj Visa alla leverantörer. Här hittar du en lista över leverantörer som stödjer HBO Max.

Du kan också gå till sidan Välj din leverantör och söka efter din leverantör.

När du har startat ditt abonnemang kan du logga in och skapa ett HBO Max-konto.