Streama eller ladda ner via ett mobilnät

Streama över ett mobilnät

Om du har en 3G-anslutning eller snabb mobiluppkoppling så kan du streama HBO Max över ditt mobilnät med hjälp av dina mobildata. Streaming av videor använder dock en stor mängd data så du kanske du vill begränsa streaming till WiFi-anslutningar.

Så här begränsar du streaming över ett mobilnät:

1. Öppna HBO Max på din telefon eller surfplatta och tryck på profilikonen (logga in om nödvändigt).
  2. Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Videoalternativ.
  3. För att begränsa streaming till WiFi-anslutningar aktiverar du Streama endast över WiFi.
    Om du vill få en varning innan du streamar över ditt mobilnät så aktiverar du Varning vid streaming över mobilnät.

Nedladdning över ett mobilnät

Nedladdning är som standard begränsat till WiFi-anslutningar. Detta beror på att nedladdning av videor använder en stor mängd data. Du kan dock välja att ladda ner program och filmer över ditt mobilnät om du vill.

Så här tillåter du nedladdningar över ett mobilnät:

1. Öppna HBO Max på din telefon eller surfplatta och tryck på profilikonen (logga in om nödvändigt).
  2. Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Videoalternativ.
  3. Stäng av Ladda endast ner över WiFi.
    Om du vill få en varning innan du laddar ner via ditt mobilnät så aktiverar du Varning vid nedladdning över mobilnät.
Obs
Dessa inställningar gäller alla profiler på din telefon eller surfplatta.