Hur fungerar autoplay?

Nästa avsnitt av en serie spelas upp automatiskt när du tittat klart på ett avsnitt, vilket gör att du enkelt kan sträcktitta på en serie.

När eftertexten börjar visas Nästa avsnitt i nedre högra hörnet med en 10-sekunders nedräkning. För att börja titta omedelbart, välj Nästa avsnitt eller vänta 10 sekunder så kommer avsnittet att spelas upp automatiskt.

Om du vill se sluttexterna så kan du avvisa nedräkningen. Gör så här:

• Apple TV: Tryck på menyknappen på din Apple TV-fjärrkontroll.
  • Andra TV-enheter: Tryck på bakåtknappen på fjärrkontrollen.
  • Telefoner, surfplattor och datorer: Välj X bredvid knappen Nästa avsnitt.

Om du inte gör någonting så spelas nästa avsnitt upp automatiskt när avsnittet kommit till slutet (inklusive scener från nästa avsnitt).

Stäng av autoplay

Så här stänger du av autoplay:

1. Gör en av följande:
    • Telefon eller surfplatta: Tryck på din profil (uppe till höger), ikonen Inställningar (kugghjul, uppe till höger) och tryck sedan på eller bläddra till Uppspelning.
    • Dator: Välj din profil (uppe till höger), sedan Inställningar och bläddra sedan ner till Uppspelning.
    • TV-enhet: Välj ikonen Inställningar (kugghjul, nedre vänstra hörnet) och bläddra sedan till höger till Upplevelse (eller Uppspelning).
  2. Här kan du sätta på och stänga av autoplay.