Hur fungerar autoplay?

Nästa avsnitt av en serie spelas upp automatiskt när du tittat klart på ett avsnitt, vilket gör att du enkelt kan sträcktitta på en serie.

När eftertexten börjar visas nästa avsnitt längst ned till höger (Nästa) med en nedräkning på 10 sekunder. För att börja titta omedelbart, välj Nästa avsnitt eller vänta 10 sekunder och avsnittet spelas automatiskt upp.

Om du vill titta på eftertexterna på din TV, tryck på knappen ”Back” på din fjärrkontroll när du ser nedräkningen till Nästa (den här funktionen kommer snart till telefoner, surfplattor och datorer). Om du inte gör någonting så spelas nästa avsnitt upp automatiskt när avsnittet kommit till slutet (inklusive scener från nästa avsnitt).

Stäng av autoplay

Autoplay kan stängas av på LG TV och Samsung TV. Gör så här:

1. Öppna HBO Max och välj sedan ikonen för inställningar (nere till vänster).
  2. Bläddra över och välj Upplevelse. Här kan du sätta på och stänga av autoplay.

Andra enheter: Autoplay kan inte stängas av. Om du inte vill titta på nästa avsnitt så kan du pausa eller stoppa uppspelningen innan nästa avsnitt börjar. Håll ögonen öppna på när vi lägger till den här funktionen på fler enheter.