Meddelandet "e-post redan i bruk"

Det här meddelandet betyder att det redan finns ett HBO Max-konto (eller ett HBO Nordic- eller HBO España-konto) med den e-postadress du angav. Varje konto måste ha en unik e-postadress.

Kampanjkod
Om du försöker lösa in en kampanjkod, se Lösa in en kampanjkod.

Vad du ska göra

Om du får det här meddelandet när du skapar ett kontoså har du två alternativ:

• Logga in istället. Logga in med den e-postadress du angav på skärmen "Skapa ditt konto". För detta väljer du inloggningslänken i felmeddelandet eller går tillbaka och väljer Logga in. Om du inte kan logga in, pröva att återställa ditt lösenord. Observera att dina inställningar för HBO Nordic eller HBO España inte är tillgängliga i HBO Max.
  • Ange en annan e-postadress. Om du anger en annan e-postadress på skärmen "Skapa ditt konto" kommer vi skapa ett nytt konto åt dig (som inte har dina tidigare inställningar såsom Min lista och Fortsätt titta).

Om du får det här meddelandet när du försöker ändra din e -post måste du ange en annan e -postadress (det finns redan ett konto med den e -postadress du angav).