Registrera dig via en appbutik

Registrera dig via en appbutik HBOMax.com.

Bra saker att veta

Streama HBO-serier, exklusiva Max Originals och favoritfilmer på ett och samma ställe. En gratis provperiod ingår inte.

Använd din enhet:

Android-telefon eller surfplatta

Registrera dig

1. Ladda ner HBO Max-appen på din Android-telefon eller surfplatta.
  2. Öppna HBO Max, tryck därefter på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor).
  3. Välj Skapa konto nu.
  4. Välj din prenumerationsperiod (Månatlig eller Årlig) och välj sedan Fortsätt.
  5. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med den här e-postadressen och lösenordet.
    E-post redan i bruk?
    Den e-postadress du angav används redan. Gå tillbaka och logga in med den här e-postadressen eller ange en annan e-postadress för ditt konto.
  6. Följ instruktionerna på sidan för att skapa ett konto via Google Play.
    Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på en återkommande basis med den valda frekvensen (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter det.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.

Samsung Z Fold3

Om du har en Samsung Z Fold3-telefon, se Hur registrerar jag mig för HBO Max?

Android TV

Skapa konto och installera

Du kan installera HBO Max och skapa ett konto samtidigt. Gör så här:

1. Öppna Play Store på din Android TV. Hitta och välj HBO Max.
  2. Välj Skapa konto och installera.
  3. Om du godkänner att skapa och länka ditt HBO Max-konto till ditt Google-konto väljer du Godkänn och fortsätt.
  4. Välj din betalningsmetod och därefter Skapa konto. Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på en återkommande basis med den valda frekvensen (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter det.
  5. Välj Fortsätt till HBO Max. Ditt HBO Max-konto skapas med din Gmail-adress och länkas till ditt Google-konto. Du kan hantera dina länkade konton på g.co/linkedaccounts.
  6. Ange ett lösenord för ditt HBO Max-konto och välj sedan Skapa lösenord.
  7. Välj Fortsätt till HBO Max, välj sedan vem som tittar och du är redo att streama.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.

Skapa konto

1. Öppna Play Store på din Android TV och sök efter HBO Max.
  2. Välj HBO Max och därefter Installera.
  3. Öppna HBO Max och välj Skapa konto nu. (Om du inte ser det här alternativet väljer du en serie eller film och sedan Logga in.)
  4. Välj din prenumerationsperiod (Månatlig eller Årlig) och välj sedan Fortsätt.
  5. Öppna en webbläsare på din telefon eller dator.
  6. Ange i din webbläsares adressfält HBOMax.com/tvsignin.
  7. Ange koden som visas på din TV och välj därefter Nästa.
  8. Fyll i formuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med den här e-postadressen och lösenordet.
    E-post redan i bruk?

Den e-postadress du angav används redan. Gå tillbaka och logga in med den här e-postadressen eller ange en annan e-postadress för ditt konto.

9. Följ instruktionerna på sidan för att skapa ett konto via Google Play.
    Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på en återkommande basis med den valda frekvensen (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter det.
Apple TV

Registrera dig

1. Ladda ner HBO Max-appen på din Apple TV.
  2. Öppna HBO Max och välj Skapa konto nu. (Om du inte ser det här alternativet väljer du en serie eller film och därefter Logga in).
  3. Välj det abonnemang du vill ha: Månadsvis eller årligen.
  4. Ange din e-postadress och skapa ett lösenord, välj därefter Nästa. Du loggar in med den här e-postadressen och lösenordet.
  5. Ange ditt för- och efternamn och välj Godkänn och skapa konto.
    E-post redan i bruk?
    Den e-postadress du angav används redan. Gå tillbaka till startsidan och logga in med den här e-postadressen eller gå tillbaka till föregående sida och ange en annan e-postadress.
  6. Följ instruktionerna på sidan för att skapa ett konto via Apple.
    Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på en återkommande basis med den valda frekvensen (plus tillämpliga skatter) tills du avbryter det.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.

iPhone, iPad eller iPod Touch

Registrera dig

1. Ladda ner HBO Max-appen på din iOS-enhet.
  2. Öppna HBO Max, tryck därefter på profilikonen (nedre kanten på telefoner, vänster kant på surfplattor).
  3. Välj Skapa konto nu.
  4. Välj ditt abonnemang (månad eller år) och därefter Fortsätt.
  5. Fyll i kontoformuläret och välj Skapa konto. Du loggar in med den här e-postadressen och lösenordet.
    Används redan e-postadressen?
    Den e-postadress du angav används redan. Gå tillbaka och logga in med den här e-postadressen eller ange en annan e-postadress för ditt konto.
  6. Följ instruktionerna på sidan för att skapa ett konto via Apple.
    Ditt abonnemang kommer att förnyas automatiskt på en återkommande basis med den valda frekvensen (plus tillämpliga skatter) tills du canceles det.

Nu kan du logga in och streama HBO Max på alla dina enheter.